Hasan Karal, Memur-Sen İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Hasan Karal, Memur-Sen İl Başkanlığını Ziyaret Etti
AK Parti Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Karal, Memur-Sen Rize İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Memur-Sen İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Karal, Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar, Eğitim Bir-Sen Üniversite Başkanı Mustafa Türüt, Diyanet-Sen Şube Başkanı Recep Şafak, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Abdulkadir Yavaşi, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Yılmaz, Toç Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Murat Yaldız, Bayındır Memur-Sen Şl Başkanı Akın Nakıran, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Ali Nazıroğlu,  Kültür Memur-Sen İl Başkanı Enver Toprak,  Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Taşcı, Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Emen, Genç Memur-Sen İl Başkanı İsmail Karaosman, Emekli Memur-Sen İl Başkanı İsmet Sivrikaya ile Memur-Sen üyeleri katıldı.

hasan-karal-memur-sende1.jpg

Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " gerek üyelerimiz ekonomik ve sosyal hakları gerekse ülkemizin menfaatlerini korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu doğrultuda bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yapılacak olan tüm çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağız" dedi.

hasan-karal-memur-sende-5.jpg

Rize Milletvekili Hasan Karal ise, 7 Haziran genel seçimlerine dikkat çekerek, "Biz bugünlere kolay gelmedik. Kazanımlarımızı taçlandırmak ve yatırımlarımızın devamını sağlamak ve ülkemizin yeni Türkiye yolunda daha emin adımlarla ilerlemesi için bu seçim çok önemlidir. Bunun için de sivil toplum kuruluşlarının desteğine de ihtiyacımız var" dedi.

Karal, "Dünya'da ve ülkemizde mazlumların sesi olan Rizeli liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sonuna kadar destek olmak boynumuzun borcudur. Çünkü ona hem dünyanın hemde ülkemizin ihtiyacı var. Tüm dünya'ya hakkı ve adaleti anlatan Cumhurbaşkanımızın doğduğu memleketin ilimizin olması bizlere sorumluluklar ve görevler yüklüyor. Bu bilinçle var gücümüzle ülkemizin geleceği için çalışmamız gerekiyor" diye konuştu. 

hasan-karal-memur-sende-2-001.jpghasan-karal-memur-sende-3.jpg