Hasan Karal: Seçim Dolayısıyla Ara Vermiştik Yeniden Başladık

Hasan Karal: Seçim Dolayısıyla Ara Vermiştik Yeniden Başladık
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla ara verdikleri mahalle ve köy buluşmalarına yeniden start verdiklerini söyledi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, bugün sabah Atmeydanı Mahallesi’nde düzenlenen teşkilat ile mahalle halkının buluşma toplantısında, tatili seçim sonrasına bırakıp sandıklara sahip çıkacaklarını ifade ederek, yerel seçimler dolayısıyla ara verdikleri teşkilatla mahalle ve köy halkının buluşma toplantılarına yeniden başladıklarını açıkladı.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal beraberinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları İsmail Kosif, Mehmet Şehitoğlu, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü İshak Alim ile Atmeydanı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Sabah namazının ardından mahalleliyle kahvaltıda buluşan Karal ve ekibi kahvaltının ardından mahalleliyle  istişare toplantısı gerçekleştirdi.

hasan-karal-ve-ak-parti-ailesi-atmeydani-mahallesinde-1.jpg

Atmeydanı Mahallesi  Muhtarı Fatih Tatoğlu ve Ak Parti Atmeydanı Mahalle Sorumlusu Muhammet Ayhan, Milletvekili Hasan Karal başta olmak üzere  mahalleye ziyarette bulunan heyettekilere teşekkür ederek, mahallenin temel sorunları hakkında bilgi verdi.

hasan-karal-ve-ak-parti-ailesi-atmeydani-mahallesinde-3.jpg

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, burada yaptığı konunşmada, “Bugün burada mübarek Cuma gününde hep birlikte sabah namazımızı eda ettik. Allah kabul eylesin. Bizi bir arada tutan birlik ve beraberliğimiz ve Sıla-i Rahimlerimizdir. Yapmış olduğumuz ziyaretlerle  hem beraberliğimizi pekiştiriyoruz hem de sorunları yerinde tespit etmiş oluyoruz. Bundan sonrada ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.

hasan-karal-ve-ak-parti-ailesi-atmeydani-mahallesinde-2.jpg

Başkan Türüt'ün ardından bir konuşma gerçekleştiren Rize Milletvekili Hasan Karal ise konuşmasında, "Benimde gençlik yıllarımın önemli bir kısmı bu güzel mahallemizde geçmiştir. Bizim için bütün mahallelerimiz önemlidir. Sayın Belediye Başkanımız Reşat Kasap ve partimizin İlçe Başkanı, İl Başkan Yardımcıları ile bu sabah sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyuz. Teşkilat olarak bu gibi sabah programlarımıza yerel seçim çalışmalarımız nedeniyle ara vermiştik. Artık bundan böyle bu toplantılarımıza tüm mahalle ve köylerimizde devam edeceğiz. Meclis bu yıl henüz tatile girmedi. Torba kanun adıyla bilinen kanunlarının çıkarılması nedeniyle çalışmalarımız devam ediyor. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri meclis çalışmalarında bulunma zarureti dışında haftanın kalan diğer 4 gününde çoğunlukla Rize'de sizlerle birlikteyim. Bu sabah hep birlikte yapmış olduğumuz kahvaltılı istişare ve sizleri dinleme toplantımızda ben ve Belediye Başkanımız, teşkilat mensuplarımız, mahalle muhtarımız ve siz değerli mahalle halkımıza yönelik devam eden hizmetlerimizin ve olması gereken hizmetleri sizlerden dinlemek ve en kısa zamanda çözümlerini yerine getirmek bizlerin görevidir.” dedi.

hasan-karal-ve-ak-parti-ailesi-atmeydani-mahallesinde-4.jpg

Bir hafta sonra Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa seçimle Cumhurbaşkanının seçileceğini kaydeden Karal, “Bu demokrasimizin gelişmesi açısından tarihi bir olaydır. Cumhuriyet kurulduktan sonra hiç arada vermeden 12 yıl Türkiye'yi büyük bir başarı ile yöneten Rizeli bir Başbakan’dan sonra, şimdi de inşallah birinci turda kesin sonucu alacağız ve Rizeli Cumhurbaşkanını seçeceğiz. O nedenle tüm Türkiye için önemli olan bu seçim Rizeliler için çok daha önemlidir. 30 Mart 2014 yerel yönetim seçimlerinde elde ettiğimiz Türkiye birinciliği oyumuzun çok daha üstünde bir oy yüzdesiyle işimizi, gücümüzü, tatilimizi, yaylamızı seçim sonrasına bırakacağız ve sandıklara koşacağız, sandıklara sahip çıkacağız, seçim sabahında Yeni Türkiye zaferini inşallah hep birlikte yaşayacağız." dedi. Program yapılan istişare toplantısın ardından sona erdi.

hasan-karal-ve-ak-parti-ailesi-atmeydani-mahallesinde-5.jpg