Hasan Karal’dan Beldelere Tebrik Ziyareti

Hasan Karal’dan Beldelere Tebrik Ziyareti
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Kendirli, Çaykent ve Muradiye beldelerini ziyaret ederek belediye başkanlarını tebrik etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal AK Parti il başkan yardımcıları Savaş Tabak, İsmail Hakkı Şentürk, Murat Artan, Mehmet Şehitoğlu, Süleyman Razıoğlu ve il yönetim kurulu üyesi Sinan Oğur eşliğinde Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara ve Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ı ziyaret ederek ziyaretlerine başlayan Karal, burada yaptığı konuşmada Kendirli’nin öneminden bahsederek, “Kendirli, kendine özgü çok önemli özellikleri olan bir beldemizdir. Türkiye’de siyasi hayat içersinde özel  bir yeri olan bir beldemizdir. İsmi ne kadar belde olsa da yapısı, içeriği ve muhtevası itibarı ile kendisinden belde olmanın ötesinde çok daha fazla söz ettiren bir beldemizdir. Başbakanımızın da özellikle kalbinin attığı bir yerdir. AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılından bu yana her konusu  geçtiğinde bahsettiği bir yerdir burası. Ve başbakanımızın miting düzenlediği tek belde Kendirli beldesidir.  Bu tür özellikleri olan bir beldeyi bu seçimlerde partimizce kazanılmış olması bizi çok memnun etmiştir. İnşallah AK Parti belediyecilik anlayışını bu süreçte burada tecelli etmesi ve burada belediyemizin başarılı olma noktasında elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Belediye başkanımız ve onun ekibi ile birlikte Kendirli’de özlenen ve beklenen hizmetleri imkânlar ölçüsünde gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Kendirlide yaşayan tüm hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini  kullandı.

hasan-karaldan-belde-baskanlarina-ziyaret-1.jpg

Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar ise ziyaretlerinden dolayı Hasan Karal’a teşekkür ederek “Kendirli  halkı sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a gereken desteği vermiştir. Bizlerinde belediye olarak Kendirli halkına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti  göstereceğimize emin olabilir halkımız.”

hasan-karal-ile-kendirli-belde-baskani-alaattin-serdar.jpg

Karal daha sonra Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara’yı  ardından da Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı’yı ziyaret ederek  tebrik etti. Belediyelerin son durumu hakkında bilgi aldı.

hasan-karaldan-belde-baskanlarina-ziyaret-3.jpg

hasan-karaldan-belde-baskanlarina-ziyaret-4.jpg