Hasan Karal’dan Çayeli-Hemşin Yolunda İnceleme

Hasan Karal’dan Çayeli-Hemşin Yolunda İnceleme
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çayeli - Hemşin yolunda incelemelerde bulundu.

Karal’a incelemeler sırasında Kara Yolları 10. Bölge Müdürü Selehattin Bayramçavuş, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ve Kendirli Belediye Başkanı Alaatin Serdar ile Ak Parti Hemşin İlçe Başkanı Mehmet Mataracı, Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, İl yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Karal, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, “Çayeli Hemşin yolumuz yaklaşık 24 km’lik bir yoldur. Bunun önemli bir kısmı tamamlandı. İnanıyorum ki Çayeli Hemşin arasındaki standardı yüksek bu yolla beraber Hemşinli hemşehrilerimizin Rize merkeze ulaşımları daha konforlu ve daha kısa mesafede olacaktır. Rize’mizin 17 ayrı bölgesinde karayolları şantiyeleri var. Bunlardan bir tanesi de bu bölgemizdir. AK Parti iktidarı öncesinde birçok hükümet döneminde söz verilip ama bir türlü yapılmayan bu yolu da yapmak bize nasip oldu.  Dolayısıyla siyasi bir rant gözetmeksizin sadece bölge insanının hizmetine sunmak amacıyla devasa yatırımları burada planladık. Hükümetimizin destek ve gayretiyle beraber çalışmalar bu aşmaya geldi. Ben herkesten istirham ediyorum. Gelsinler vilayetimizin arka tarafındaki bu yatırımları da bir görsünler.” dedi.

hasan-karal’dan-cayeli-hemsin-yolunda-inceleme--1.jpghasan-karal’dan-cayeli-hemsin-yolunda-inceleme--2.jpghasan-karal’dan-cayeli-hemsin-yolunda-inceleme-3.jpg