Hastanede hastanın başına pencere düştü

Hastanede hastanın başına pencere düştü
Taburcu olacağı gece uyurken kafasına pencere düşmesi sonucu komaya girdi

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilginç bir olay meydana geldi.

1996 yılında beyin kanaması geçiren PTT emeklisi Hamdi Özyazıcı, yaşadığı felç nedeniyle tedavisini sürdürdüğü hastanede uyurken 50 cm'lik çift kapılı pencerenin birinin kafasına düşmesi sonucu komalık oldu. Taburcu olmaya hazırlanırken kanlar içinde yatağında bağırmaya başlayan Özyazıcı gelen doktor ve hemşirelerin müdahalesiyle ameliyata alındı. Kafasına 8 dikiş atılan Özyazıcı'nın refakatçı eşi olayın şokunu yaşıyor.

KARA BAHTIMIZ
Olay anı yalnız olduğunu belirten eşi Fatma Özyazıcı, "Yattığı odanın hemen başındaki pencere yerinden koparak başına düşmüş. O an yanında değildim. Fakat çok acı çekti. Kafasında kocaman bir yarık oluştu. Kara bahtımız bizi hastanede bile buldu. Çocuklarımız işsiz. Yusuf adında oğlum yatalak hasta. Sağ tarafı felç, ona 40 yıldır bakıyorum. Hasta kocama da bakmak zorundayım" diye konuştu.

ÖLDÜ DEYİP MORGA KALDIRDILAR
Oğlu Yusuf'un neden felçli olduğunu da açıklayan Fatma Özyazıcı, "Trabzon Doğum Hastanesi'nde erken doğum yaptığım için Yusuf isimli çocuğumu 7 aylıkken 'öldü' diye morga gönderdiler. Bir süre sonra bebeğim kıpırdayınca yeniden hastaneye yatırdılar. Şimdi sara hastası ve 40 yaşında. Sağ tarafı felçli. Şu anda onu ben bakıyorum. Ne yapacağımı bilemez oldum" dedi.

Kaynak:Karadeniz