Hastaneden Yeni Açıklama: 'Sayın Valimiz Uyandırıldı, Bilinci Açık'

Hastaneden Yeni Açıklama: 'Sayın Valimiz Uyandırıldı, Bilinci Açık'
NKÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Gültekin, kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Salihoğlu hakkında, "Gelişmeler iyi yönde olduğu için bu sabah Sayın Valimiz uyandırıldı, bilinci açık" dedi.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'na yapılan anjiyonun ardından sabaha kadar uyutulduğunu belirterek, "Gelişmeler iyi yönde olduğu için bu sabah Sayın Valimiz uyandırıldı, bilinci açık" dedi.

İki damarının 3 yerinde tıkanıklık olduğu tespit edilen Vali Salihoğlu'na anjiyo yapıldığını hatırlatan Gültekin, şu bilgileri verdi: "Salihoğlu, acil ameliyathaneye alınarak, iki damarının 3 yerinde tıkanıklığı tespit edildi ve stent takıldı. Genel durumunu takibi için yoğun bakıma yatırıldı ve bu sabaha kadar uyutuldu. Gelişmeler iyi yönde olduğu için bu sabah Sayın Valimiz uyandırıldı, bilinci açık. Genel durumu iyi. Gelişmeler iyi ancak bugün yoğun bakımda kontrollü devam edeceğiz. Yoğun bakım sonrası bugünkü kontrolleri sonucunda her şey yolunda giderse yarın servise çıkarmayı düşünüyoruz."

sayin-valimiz-uyandirildi,-bilinci-acik.jpg

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, dün akşam, valilikten konutuna geçtiği sırada makam aracında rahatsızlanarak, koruma polislerince ilk müdahale yapıldıktan sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Salihoğlu buradaki müdahalenin ardından ambulansla Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılarak, anjiyoya alınmıştı.