Hastaneye 60 Personel Alınacak ÖZEL HABER

Hastaneye 60 Personel Alınacak ÖZEL HABER
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tıbbi sekreter, özel güvenlikçi ve temizlik personeli için 60 personel alınacak…

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 9 erkek özel güvenlikçi, 10’u erkek 20’si bayan 30 tıbbi sekreter ve 9’u erkek 12’si bayan 21 temizlik görevlisi olmak üzere toplam 60 personel alımı yapılacağı öğrenildi.

Başvurular Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilgili hizmetleri veren ilgili firmaların hastane içerisindeki bürolarına yapılacak olup 3 Haziran’da başlayan başvurular 15 Haziran’da sona erecek. Kura çekimi ise 21 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda saat:14.00’te noter huzurunda yapılacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet veren ilgili hizmet firmalarından yapılan açıklamaya göre alım yapılacak kadroların başvuru şartları şöyle:

TIBBİ SEKRETER BAŞVURU ŞARTLARI

Önlisans ya da lise tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik, 4 yıllık fakülte veya yüksekokul mezunu olmak,

18-35 yaş aralığında olmak (36 yaşından gün almamış olmak)

Zihinsel, bedensel özrü ve konuşma bozukluğu olmayan,

Vardiya usulü çalışabilecek.

Sağlık Meslek Liselerinin Tıbbi Sekreterlik bölümü meazunu olup bu okulun 2 yıllık yüksekokulu olan Tıbbi Sekreterlik Dökümantasyon bölümünü bitiren adaylara öncelik tanınacak. Yukarıda sayılan şartları sağlayarak başvuran aday sayısı 10 erkek ve 20 bayan sayısını sağlıyor ise sadece bu şartları sağlayan adaylar arasından kura çekilecek.

1. Maddede belirtilen şartları sağlayan 10 erkek ve 20 bayan çıkmaması durumunda kalan sayı adedince Sağlık Meslek Liselerinin Tıbbi Sekreterlik Bölümü mezunu olup herhangi bir üniversite veya yüksekokul bitiren adaylara öncelik tanınacak.

1 ve 2. Maddeye uyan yeterli sayıda başvuru olmaması halinde kalan sayı adedince Sağlık Meslek Liselerinin Tıbbi Sekreterlik Bölümü mezunu olup başvuran adaylar arasında kura çekilecek.

1, 2 ve 3. Maddeye uyan başvuru sayısının yeterli olmaması halinde üniversite ve yüksekokul mezunları arasından kalan sayı adedince kura çekilecek.

Başvurular hastane veri hazırlama ile ilgili firmaya yapılacak.

Kura sonrası başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan, yanıltıcı bilgi veren ve sağlık kurulu raporu ile tıbbi sekreter olamayacağı anlaşılan kişilerin alımı yapılmayacak.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Özel güvenlik belgesi sahibi olmak,

Askerlik hizmetini yapmış veya tecili olan

22-35 yaşları arasında (36 yaşından gün almamış olmak)

En az 1.70 cm boyunda,

Boy kilo oranı; boyun son iki rakamının + - 10 kg olmalıdır. (Boyu 1.70 olan bir adayın vücut ağırlığı en az 60 kg, en fazla 80 kg olmalıdır.)

Konuşma bozukluğu olmayan (kekemelik vs.)

Vücut yapısı düzgün, her bakımdan sağlam ve fiziksel görünüşü kusursuz olmak (Ağız, çene ve diş yapısı muntazam olmak, vücudunun gözle görülebilir bir yerinde dikkati çekecek ve göz estetiğini bozucu yara, yanık, leke, frengi ve cilt hastalığından iz bulunmamak, düz taban olmamak)

Verilen tüm görevleri tüm görev noktalarında yapacak, kapalı veya açık alan ve görev yeri seçmeyecek.

Esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek (08-16, 16-24, 24-08) ulaşım sorunu olmayacak.

ALIM USULLERİ

Güvenlik personeli başvurusunda yukarıdaki koşulları taşımak şartıyla;

4 yıllık üniversite mezunlarına öncelik tanınacak. 4 yıllık mezun olup başvuranların sayısı 9’un üzeri olması halinde sadece üniversite mezunları kuraya dahil edilecek.

4 yıllık üniversite mezunu başvuru olmaması veya sayının 9’un altında kalması durumunda kalan sayı adedince 2 yıllık yüksekokul mezunlarına öncelik tanınacak. (Örneği 3 kişi 4 yıllık fakülte mezunu olarak başvurmuş ve güvenlik görevlisi olmak için şartları tutuyor olsa kalan 6 kişi için yüksekokul mezunları arasında kura çekilecek.)

4 yıllık fakülte ve 2 yıllık yüksekokul mezunlarından uygun şartları taşıyan başvuru sayısının 9’un altında olması durumunda kalan kişi adedince lise mezunu adaylar arasında kura ile güvenlik görevlisi alınacak.

4 yıllık fakülte, 2 yıllık yüksekokul ve lise mezunu uygun şartları taşıyan başvuru sayısının 9’un altında kalması halinde kalan sayı adedince ortaokul mezunu adaylar arasından alım yapılacak.

Başvurular hastane güvenliğini sağlayan ilgili firmaya yapılacak.

Kura sonrası başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan, yanıltıcı bilgi veren ve sağlık kurulu raporu ile güvenlik görevlisi olamayacağı anlaşılan kişilerin alımı yapılmayacak.

TEMİZLİK PERSONELİ BAŞVURU ŞARTLARI

En az ilköğretim okulu mezunu olmak

18-35 yaş aralığında olmak (36 yaşından gün almamış olmak)

Vardiyalı çalışma sistemine uyumul olmak

Zihinsel ve bedensel engeli bulunmamak,

Verilen tüm görevleri tüm görev noktalarında yapacak, kapalı veya açık alan ve görev yeri seçmeyecek,

Başvurular, mesai saatleri içerisinde hastanenin temizlik firmasına yapılacak.

Kura sonrası başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan, yanıltıcı bilgi veren ve sağlık kurulu raporu ile çalışamayacağı anlaşılan kişilerin alımı yapılmayacak.

olay53 - ÖZEL HABER -