Hasta'ya Tedaş Yardımı

Hasta'ya Tedaş Yardımı
Rize'de hasta vatandaşın imdadına Tedaş yetişti

Rize’nin İyidere ilçesi Denizgören köyünde yol yapım çalışmaları nedeniyle evlerinin elektriği kesilen Çelik ailesinin hasta olan ve oksijen makinesine bağlı olarak hayatını sürdüren babaları Şevki Çelik’e Tedaştan yardım eli uzandı.

Yapılmakta olan İyidere-İkizdere güzergahındaki duble yol çalışmaları nedeniyle evlerinin elektriğinin kesildiğini ifade eden  Salih  Çelik, tedaş yetkilileri sayesinde, kendilerine  temin edilen jeneratörle, babalarının oksijen makinesini çalıştırdıklarını ifade etti.  Babasının oksijen makinesine bağlı olarak yaşadığını belirten Salih Çelik Tedaş yetkililerine  de teşekkür etti.

Hasta yatağında mutluluğu gözlerinden okunan baba Şevki Çelik ise Allah herkesten razı olsun sizler bize lazımsınız diye konuştu..

Konuyla ilgili konuşan Tedaş İyidere işletme şefi Osman Erdoğan da duble yol çalışmaları nedeniyle bazı elektrik direklerinde sorun yaşandığını vurguladı... Zaman zaman çeşitli şantiyelere ve evlerinde elektrikle çalışan aletleri olan hastalara yardım ettiklerini belirten Erdoğan sorunu en kısa zamanda halledip Çelik ailesine de düzenli elektrik verileceğini söyledi.