Hatay'da çatışma! 3 ŞEHİT

Hatay'da çatışma! 3 ŞEHİT
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

İlçeye bağlı Kuzuculu kırsalında sabahın erken saatlerinde arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.. Bölgede operasyonun sürdüğü yaralıların İskenderun'a getirilmesi bekleniyor.

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne bağlı Kuzuculu Beldesi yakınlarındaki Amanos Dağları'nda jandarma ile teröristler arasında çıkan ve 4 PKK'lının ölü ele geçirildiği çatışmada 3 asker şehit oldu. 1 asker de yaralandı

Amanos Dağları'nda gece arama tarama faaliyetleri yapan jandarma ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada, ilk bilgilere göre 3 asker şehit olurken 1 asker de yaralandı. Şehit ve yaralı askerlerin arasında subay bulunduğu belirtildi.

Bu arada durumu ağır olan yaralı asker getirildiği Dörtyol Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

PKK'lı 4 teröristin de ölü ele geçirildiği çatışma bölgesindeki gelişmeleri takip etmek için Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de Dörtyol İlçesi'ne geldi.

Aynı bölgede daha önce de PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda örgütün üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda terörist ölü ele geçirilmişti. Bu çatışmalarda asker ve polis şehit olmuştu.