Hatay’daki Depremde Rizeli Aile Hayatını Kaybetti

Hatay’daki Depremde Rizeli Aile Hayatını Kaybetti
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Türkiye'nin birçok çok yerinde hissedilen depremde Hatay'da yaşayan Rizeli bir aile hayatını kaybetti.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Türkiye'nin birçok çok yerinde hissedilen depremde Hatay'da yaşayan Rizeli bir aileden anne baba ve kızları hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz Pazartesi günü 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Çamlıca Köyünden olan İsmet Topal, Ceylan Topal ve kızları Ceren Topal, Hatay'da meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettiler.

Cenazelerin memleketlerine getirilerek toprağa verileceği öğrenildi.

ismet-topal-ceylan-topal-ve-kizlari-ceren-topal.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum