Hatayspor: Rize'ye Maça Giderken Meydana Gelen Kazada 7 Hafif Yaralımız Var

Hatayspor: Rize'ye Maça Giderken Meydana Gelen Kazada 7 Hafif Yaralımız Var
Hatayspor Kulubü, Çaykur Rizespor U16 takımı ile karşılaşacak U16 takımının yer aldığı otobüsün Sivas’ta meydana gelen kazada 7 hafif yaralının bulunduğunu açıkladı.

Hatayspor U 16 futbol takımını taşıyan otobüs, Çaykur Rizespor deplasmanına giderken sabah erken saatlerinde Sivas'ın Gölova ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkisi ile yoldan çıkarak şarampole devrildi. 

Hatayspor Kulubünden yapılan açıklamada, Çaykur Rizespor U16 takımı ile yapılacak karşılaşma için Rize’ye giderken kaza yapan otobüste yer alan U16 futbolcuları ile teknik ekipten 7 kişinin hafif şekilde yaralandığını bildirerek, “U 16 takımımızın Çaykur Rizespor deplasmanına giderken içinde bulundukları otobüsün kaza yapması sonucu hafif şekilde yaralanan futbolcularımızın ve teknik ekibimizin, Sivas Valisi sayın Salih Ayhan ve Gölova Kaymakamı sayın Adnan Karaosmanoğlu'nun talimatlarıyla acil şekilde Sivas Numune Hastanesine ve Araştırma Hastanelerine sevkleri gerçekleşmiş, süreci bizzat Hatay Valimiz sayın Rahmi Doğan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş takip etmiştir. 7 hafif yaralımızla birlikte U 16 takımımız bugün öğleden sonra Hatay'a sevk edilecekler ve tedavilerine Hatay'da devam edilecektir.

Hassasiyetlerinden ve yardımlarından ötürü Sivas Valisi sayın Salih Ayhan'a, Hatay Valimiz sayın Rahmi Doğan'a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş'a ve Gölova Kaymakamı sayın Adnan Karaosmanoğlu'na saygılarımızı ve şükranlarımızı sunarız.” ifadelerine yer verildi.

Kaza geçiren Hataysporlu genç futbolcular Sivas'ta Sivas Valiliğinin misafiri oldu. Genç futbolculardan Efe Şahin, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, “Bazı arkadaşlarımız hafif şekilde yaralandı. Ağır yaralımızın olmaması tek tesellimiz. Yoğun bir kar yağışı vardı. Araç kayınca şoförümüz toparlayamadı. Takla attık. Çok şükür bizlere bir şey olmadı” dedi.

Öte yandan Sivasspor, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe kulüplerinin ‘geçmiş olsun' mesajı ilettikleri öğrenildi.

rizeye-maca-gelen-hatayspor-otobusu-sarampole-yuvarlandi.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'ye Maça Gelen Hatayspor Otobüsü Şarampole Yuvarlandı