HAVAŞ, Rize’nin Batı İlçelerine Rize Artvin Uluslararası Havalimanı Yerine Trabzon Havalimanından Uçun Diyor!

HAVAŞ, Rize’nin Batı İlçelerine Rize Artvin Uluslararası Havalimanı Yerine Trabzon Havalimanından Uçun Diyor!
Rize Artvin Uluslararası Havalimanı yolcu taşımacılığında otobüs hizmetleri veren HAVAŞ, Rize’nin batı ilçelerine güzergah açmadı. HAVAŞ, havalimanına Rize Merkez ile Artvin arası sahil ilçelerine durak koydu.

HAVAŞ’ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Rize Artvin Uluslararası Havalimanı servis yolcu taşımacılığı için Rize Valiliği Binası ile Artvin Terminal Önü sahil ilçeleri güzergah olarak belirlendi. Rize’den Merkez Valilik önü ile Çayeli, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinden havalimanına yolcu taşımacılığı için durak belirleyen HAVAŞ, Artvin’den ise Artvin terminal önü ile Borçka, Hopa ve Arhavi ilçeleri olarak güzergahını belirledi.

HAVALİMANINA CUMARTESİ GÜNDÜZ SEFERİ YOK

Hafta içi Rize’den kalkış saatlerini 06.30, 12.00, 15.30, 18.00 ve 19.30 olarak belirleyen HAVAŞ’ın cumartesi gününe gündüz sefer koymadığı ve cumartesi için 19.00 ve 21.00 olmak üzere 2 seferi olduğu bilgisi sitesinde yer aldı. Pazar günü ise Rize’den havalimanına servis saatleri 06.30, 12.00, 13.30, 18.00 ve 19.30 olarak belirlendi.

Havalimanından Rize ve Artvin yönüne otobüs seferleri için herhangi bir saate yer verilmezken havalimanına inen uçaklara göre servis düzenleneceğinin bilgisi paylaşıldı.

Ayrıca, Rize merkezden havalimanına servis ücretinin 25 TL, Artvin Terminal önünden ise 95 TL olduğu bilgisine yer verildi.

Öte yandan Rize’nin batı ilçeleri olan Derepazarı ve İyidere’den Rize Artvin Havalimanına servis konulmazken bu ilçelerden HAVAŞ’ın sitesinden otobüs servisi arayanların karşısına Trabzon Havalimanı çıkıyor.

HAVAŞ’ın resmi internet sitesinden Derepazarı ve İyidere ilçesine ulaşım için sadece Trabzon Havalimanına yer vererek Trabzon’u işaret etmesi ve yönlendirmede bulunması bu ilçelerden uçakla yolculuk yapacaklara Rize yerine Trabzon’dan uçun algısına neden oluyor.

HAVAŞ'ın Rize Artvin Uluslararası Havalimanı güzergahları ile otobüs servis saatlerine kurumun   https://havas.net/otobus-hizmetleri internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Rize Artvin Uluslararası Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katıldığı törenle 14 Mayıs Cumartesi günü hizmete girmişti.

havas-rizenin-bati-ilcelerine-trabzon-havalimanindan-ucun-diyor-001.jpghavas-rizenin-bati-ilcelerine-trabzon-havalimanindan-ucun-diyor.jpghavas-rizenin-bati-ilcelerine-trabzon-havalimanindan-ucun-diyor-002.jpghavas-rizenin-bati-ilcelerine-rize-artvin-uluslararasi-havalimani-yerine-trabzon-havalimanindan-ucun-diyor.jpg

zavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-011.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
64 Yorum