Havuz, 1 Batıda 1 Doğuda

Havuz, 1 Batıda 1 Doğuda
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Erdal Havuz, seçim ziyaretlerinde gösterilen ilgiden oldukça memnun…

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adaylarından Erdal Havuz, şehrin batı ve doğu uclarında bulunan Kalkandere ve Pazar ilçesine ziyarette bulundu. Havuz, dünkü İkizdere ve Derepazarı ilçelerinin ardından bugün Kalkandere ve Pazar ilçesine gerçekleştirdiği izyaretlerde gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı.

erdal-havuz-secim-turunda-1.jpg

Hemşehrilerinin ve Rizenin sorunlarına çözüm bulabilmek amacıyla aday adayı olan Ekonomist Erdal Havuz, bugünkü seçim çalışmalarına Kalkandere Belediyesini ziyaret ederek başladı. Kalkandere Belediye Meclis Başkanı İbrahim İslamoğlu ve diğer Meclis Üyeleriyle görüşen Havuz, esnaf ziyaretlerinin dışında ayrıca Soğuksu Mahallesi Muhtarlığına da ziyarette bulundu. Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Havuz, ilçenin sorunları ve organize sanayi bölgesi çalışmalarının hangi aşamada olduğu hakkında bilgiler aldı.

erdal-havuz-secim-turunda-2.jpg

Kalkandere’deki ziyaretlerini tamamlayan Havuz’un ikinci durağı ise Pazar İlçesi oldu. AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce ile ilçedeki ziyaretlerine başlayan aday adayı Havuz, AK Parti Pazar İlçe Teşkilatının Milletvekili Aday Adayları toplantısına katıldıktan sonra Pazar’daki esnafla buluştu, esnafın sıkıntı ve isteklerini dinledi.

erdal-havuz-secim-turunda-3.jpg

erdal-havuz-secim-turunda-4.jpg

erdal-havuz-secim-turunda-5.jpg

erdal-havuz-secim-turunda-6.jpg