Hayati Yazıcı: YPK Kararıyla Rize Havaalanı Önümüzdeki Günlerde Yayınlanacak

Hayati Yazıcı: YPK Kararıyla Rize Havaalanı Önümüzdeki Günlerde Yayınlanacak
Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, İstanbul’da düzenlenen 9. Rize Tanıtım Günlerinde Rize Havalimanının Yüksek Planlama Kurumu'nun kararıyla önümüzdeki günlerde yayınlanacağını kaydetti.

İstanbul’da Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği 9. Rize Tanıtım Günlerinin açılışında konuşan  Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, bundan 2-3 yıl önce Rize'ye havaalanı yapılacağının söylenmesi halinde inanılmaz bir proje olacağına vurgu yaparak, Rize Havaalanının Yüksek Planlama Kurumu (YPK)'nın kararıyla önümüzdeki günlerde yayınlanacağını kaydetti.

Açılışta konuşan Hayati Yazıcı, "Egemenlik hakkınızı kullanarak, seçim evrelerinde içinizden çıkmış insanları, gözünden, davranışından, kokusundan, iç görme tarzından keşfetmek suretiyle sağladığınız destekle Türkiye'yi aldık.Türkiye'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu güne getirdik. Bunun araksındaki güç sizsiniz. Neler yaptık? Hafızaları bir yoklayacağız. Rize'ye gelelim daha bundan 2-3 yıl önce Rize'ye havaalanı yapılacak inanır mıydınız? Rize Havaalanı, Yüksek Planlama Kurumu'nun kararıyla önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Biz kimseyi kandırmadan, söylediğimiz sözün arkasında durarak bu ülkeyi yönetmeye devam ediyoruz. Rize'ye tünel yapılacak derseler ne derdiniz? Hayal ederdiniz. Bizim bu ülke için hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Hedef koymazsanız, hayal etmezseniz, zihninizi Türkiye'nin sorunları, huzur ve refahı ile meşgul etmezseniz, kaynakları çarçur edersiniz. Başka kaynak üretemezsiniz. Türkiye bu yönetim anlayışı ve vizyonerlik davranışı çerçevesinde bugüne geldi" dedi.