Haydi Ardeşen Göster Gücünü

Haydi Ardeşen Göster Gücünü
Ardeşen GSK, kendi saha ve seyircisi önünde Maltepe Belediyespor ile tarihi maça çıkıyor…

THF Bayanlar Süper Liginin Rize Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Play-Off 1. Tur karşılaşmasının 2 maçında bugün, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul ekibi Maltepe Belediyespor’u ağırlıyor.

Avrupa Kupalarına doğrudan gidebilmek için 3 serilik maçın ilkini 26-25 kaybeden Ardeşen GSK, kalan son iki maçı almayı hedefliyor.

Kalan iki maçın ilkini bugün saat 17:00’da RTE Üniversitesi, Ardeşen MYO spor salonunda Maltepe Belediyespor ile oynayacak olan temsilcimiz Ardeşen GSK, taraftar desteği ile rakibini geçmeyi hedefliyor.

Ardeşen GSK, bugün salondan galibiyetle ayrılması halinde, kalan son maçı 6 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 17:00’da yine Ardeşen’de oynayacak.


Bordu-Beyaz’lı Ardeşen GSK, bugün sahadan mağlup ayrılırsa yine bugün oynanacak olan Çankaya ANKA – Yeni Mahalle maçından çıkacak olan sonucu bekleyecek. Çankaya ANKA, bugün Yeni Mahalle’yi mağlup ederse Avrupa’ya gidecek olan 5. Takım Ardeşen GSK olacak.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, "Taraftarımızın desteğiyle play-off 2.tura çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Durak, yaptığı açıklamada, Bugün yapacağımız karşılaşmaya taraftarımızın her zamankinden çok ve ateşli şekilde destek vermesini bekliyorum. Bu desteğe çok ihtiyacımız var. Mağlubiyete rağmen oyuncularımızın morali üst seviyede. Taraftarın desteğiyle play-off 2. tura çıkacağımıza inanıyorum." dedi.