Haydi ATMACA Kon SARAY'a

Haydi ATMACA Kon SARAY'a
Ç.Rizespor, Galatasaray karşısında bugün Süper Ligin en zorlu karşılaşmalarından birine çıkacak.

Süper Ligin 2013-2014 sezonundaki yeni ekiplerinden Rıza Çalımbay yönetimindeki Yeşil Mavililer, Fatih Terim’in görevden alınması dolayısıyla zor günler geçiren son iki sezonun şampiyonu Galatasaray önünde İstanbul’da puan kovalayacak. Sarı kırmızılı takımın başında yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş ile kaleci antrenörü Claudio Taffarel bulunacak. Zor maç saat 19.00'da başlayacak. Lig TV’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

5 yıl aradan sonra yer aldığı Süper Lige fırtına gibi giriş yapan ve ligin ilk haftasında Gençlerbirliği önünde Sercan Kaya’nın tek golüyle kazandıktan sonra Trabzon’da 2-1 kaybeden Ç.Rizespor, bu karşılaşamdan sonra mağlubiyet yüzü görmemekle beraber 3 maçta da puan kaybetmedi. Trabzonspor mağlubiyetinden sonra 3 maç üst üste galibiyet alan Yeşil Mavililer, evinde Erciyesspor’u 2-1, deplasmanda Gaziantepspor’u 5-2 ve son karşılaşmada da Bursaspor’u Rize’de 2-1 mağlup etme başarısını gösterdi.

Ligin ilk 5 haftasında 4 galibiyet alarak Beşiktaş ve Fenerbahçe ile 12 puanla zirveyi paylaşan Yeşil Mavililerde ligin ilk beş haftasında dört gol kaydeden Sercan Kaya  Ç. Rizespor’un en golcü ismi olarak yer alıyor. Yeşil Mavili takımın bu sezon ligde oynadığı beş maçın üçünde ise rakipler 10 kişi kaldı. Rizespor maçında Galatasaray'dan Felipe Melo, kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Galatasaray - Ç.Rizespor karşılaşmasının muhtemel onbirleri şöyle:

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Hakan, Selçuk, Engin, Bruma, Sneijder, Burak, Drogba

Ç. RİZESPOR : Serkan, Koray, Viera, Sezer, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Sercan Kaya, Tevfik, Cernat, Kweuke