Haydi Handüzü Yaylası'na

Haydi Handüzü Yaylası'na
Handüzü Yayla Şenliği'ne Rize'den yayın yapan internet siteleri sahip çıkıyor. Güneysu Belediyesi'nin sponsor bulamamaktan yapamadığı şenliğe Rize'nin İnternet Basını sahip çıktı.

Her yıl geleneksel olarak yapılan Handüzü Yayla Şenliği'nin bu yıl gerçekleştirilemeyeceği, daha önce yetkililer tarafından duyurulmuştu.

Geleneksel olarak düzenlenen ve ilkinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldığı Handüzü Yaylası Şenliği, ekonomik nedenlerle ve sponsor bulunamamasından dolayı bu yıl düzenlenemiyor.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, bu yıl 9. kez düzenlenmesi planlanan Handüzü Yayla Şenliği'ni sponsor bulamadıklarından gerçekleştiremediklerini ancak sponsor bulunması halinde kısa sürede organizasyonun yapılabileceğini dile getirmişti.

olay53.com'un da içinde bulunduğu ve Rize’den yayın yapan yerel internet siteleri ile Handüzü Yaylası Tabiat ve Çevre Varlıklarını Koruma Derneği, ortaklaşa şenliğin yapılması için girişimlerde bulundu.

Şenliğe katılan katılımcıların piknik yaparak bol bol horon edip eğlenmelerinin planlandığı programın, piknik, tanışma ve kaynaşma programı olacağını söyleyen yetkililer katılacak olanlarla güzel bir gün geçirileceğini ifade ettiler.

Şenliğin düzenlenme amacının herkesle tanışmak, eğlenmek ve şenlik tadında bir gün geçirmek olduğunu belirten düzenleyiciler, gelecek yıl çok daha kapsamlı bir şenlik düzenleneceğini ve daha çok kişiye ulaşılacağını ifade ettiler.

7639