Haydi Rize Maça

Haydi Rize Maça
Efsane teknik direktör Mustafa Denizli, hafta sonu ilk kez Rizeli futbolseverlerin önüne çıkacak. Yönetim bilet ve kombine fiyatlarını düşürdü, taraftarlar görkemli bir şov için kolları sıvadı. Karadeniz ekibi, Adana Demir karşılaşmasını iple çekiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 4-1’le geçen Ç.Rizespor, sahasında oynayacağı Adana Demir maçını bekliyor. Bu zorlu 90 dakika Karadeniz ekibi için büyük bir anlam ifade ediyor.

Efsane teknik direktör Mustafa Denizli, ilk kez Yeşil-Mavili taraftarların önüne çıkacak. Tüm halk bu maçı beklerken, yönetim de stadı doldurmak için harekete geçti. Yeşil-Mavili idareciler bilet ve kombine fiyatlarında indirime gitti. Rize’ye gönül veren futbolseverler ise statta düzenleyecekleri şov için kolları sıvadı. Rize Belediyesi’ne ait bir otobüs de kent merkezi ile ilçelerde dolaştırılarak yapılan anonslarla taraftarlar maça davet ediiyor.

METE: HAYDİ MAÇA...

Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, şimdi konuşma sırasının taraftarda olduğunu belirterek herkesi maça davet etti. Mete, “Sadece Türkiye’de değil dünya çapında bir hoca olan Mustafa Denizli’nin takımın başında olmasından sevinç ve gurur duyuyorsak, o gururu gösterecek tek yer stadyumdur. Ülkemizin en iyi hocası Ç.Rizespor’da. Transferler tam yerine göre. O halde herkese maça gelmek düşüyor” dedi.

DENİZLİ: ‘ÇOK HEYECANLIYIM’

Teknik direktör Mustafa Denizli ise taraftarlardan özel bir ricası olduğunu ifade ederek, “Taraftar ismi taraf olmaktan gelir. Biz Ç.Rizespor tarafıyız. Böyle olduğumuz için futbolculara 90 dakika değil, sezon sonuna kadar destek vereceğiz. Onlar onu sağladığı müddetçe biz de onlara karşılığını vereceğiz. Hatalar, geriye düşmeler olacak. Bunlar önemli değil. Taraftarlarımız ikinci, üçüncü hafta çok farklı şeyler beklemesin. Sabırla desteklesinler. Kendi sahamızda ilk maçımıza çıkacağımız için çok heyecanlıyım” diye konuştu.

FERAH: EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ RİZE TARAFTARI OLMALI

Ç.Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah ise, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında Mustafa Denizli'nin ve takımın ilk kez taraftarla karşılaşacağını belirterek, ''Takımların ve teknik ekiplerin en büyük gücü taraftardır. Her zaman bu takıma sahip çıkan bir taraftar topluluğu var. Ancak Adana Demirspor maçında bütün taraftarlarımızı türbinde görmek istiyoruz. Adana Demirspor maçında takımın ve Mustafa Denizli'nin en büyük destekçisinin taraftar olmasını bekliyoruz. Taraftarın desteği herkesin gücünü ve cesaretini artıracaktır'' dedi.
 
Maça henüz beklenen ilginin olmadığını ifade eden Ferah, ''Bilet satışlarımız henüz istediğimiz durumda değil. Ancak maç günü satışın olacağını düşünüyoruz. Kale arkası tribünler 1 liraya satışa sunuluyor. Taraftarlarımızı bu maçla birlikte her maç yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü hedeflediğimiz Süper Lig'e yükseleceğimiz inancımız tam. Taraftarımızın desteği ile daha da güçlü yürümek istiyoruz'' diye konuştu.
 
Ferah, kombine kartların ise ikinci dönem için yeniden satışa sunulduğunu protokol tribününün 900, A ve B tribünlerinin 300, maraton tribünün ise 125 liradan satıldığını sözlerine ekledi.