Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan Rize Paylaşımı: “Teşekkürler Rize”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan Rize Paylaşımı: “Teşekkürler Rize”
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Rize ziyaretiyle ilgili olarak “Teşekkürler Rize” paylaşımında bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye İçin Değişim Başlıyor Rize İş Dünyası Buluşması"na katılmak üzere dün Rize’ye geldi.

Rize Ticaret Borsası'nda düzenlenen "Türkiye İçin Değişim Başlıyor Rize İş Dünyası Buluşması"nda kamu bankaları yöneticileri ve iş dünyasıyla bir araya gelen Bakan Albayrak, ardından AK Parti Rize İl Başkanlığı ile Rize Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu. İl Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Rize İl başkanı İshak Alim ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Albayrak, Rize Belediyesi ziyareti sırasında ise Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve ilçe ve belde belediye başkanlarıyla da bir toplantı gerçekleştirdi ve ardından kentten ayrıldı.

berat-albayrak-rizede-foto-galeri.jpg

Albayrak’ın programlarına Vali Kemal Çeber, AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı ve Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve diğer ilgililer ile iş insanları katıldı.

Bakan Albayrak, Rize programına ilişkin twitter hesabından “Teşekkürler Rize” notuyla bir video paylaşımında bulundu.

berat-albayraktan-tesekkurler-rize-paylasimi.jpg

İşte o video: