HDP’li vekilin kardeşi kazada hayatını kaybetti

HDP’li vekilin kardeşi kazada hayatını kaybetti
Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat’ın kız kardeşi Nalin Irgat hayatını kaybetti.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen ve HDP’den Bitlis Milletvekili seçilen Mizgin Irgat’ın ailesinin de karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, sabah saatlerinde Tatvan ilçe girişinde bulunan 3 yol kavşağında meydana geldi. Bitlis istikametinden Ahlat istikametine giden Hamit Orak yönetimindeki 72 EH 355 plakalı kamyonet, Tatvan istikametinden Bitlis istikametine gitmekte olan Mesut Şahin Irgat yönetimindeki 35 MGG 06 plakalı otomobile çarptı.

hdp’li-vekilin-kardesi-kazada-hayatini-kaybetti.jpg

Kazada, Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat’ın annesi Kurdele Irgat, kardeşleri Mesut Şahin Irgat ile Nalin Irgat ve kamyon sürücüsü Hamit Orak yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların yardımı ve ambulanslarla Tatvan’daki hastanelere kaldırıldı. Olayın duyulmasıyla Irgat’ın yakınları ve çok sayıda vatandaş hastaneye akın ederken, durumu ağır olan Nalin Irgat ve Kurdele Irgat Bitlis Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Öte yandan, kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, yaşanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı.

hdp’li-vekilin-kardesi-kazada-hayatini-kaybetti1.jpg

Kazada, Milletvekili Irgat’ın annesi Kurdele Irgat, kardeşleri Mesut Şahin Irgat ve ağır yaralı olan Nalin Irgat Bitlis Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada tedavi altına alınan Nalin Irgat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

nalin-irgat-hayatini-kaybetti.jpg