Hedef 4 Maçta 12 Puan

Hedef 4 Maçta 12 Puan
Başkan Halim Mete’nin Giresun maçı öncesindeki sözleri bir anlamda Rizespor’un rotası oldu

Bank Asya 1. lig’in ilk 4 haftasında 8 puan toplayan Ç.Rizespor’da gözler gelecek haftalara çevrildi. Samsunspor maçında kaybedilen iki puan ile ilk 4 maçta 10 puan hedefini tutturamayan yeşil-mavililer artık geleceğe umutla bakıyor.

Ç.Rizespor kulübü başkanı Halim Mete’nin açıklamaları hedefi tayin etti. Giresunspor maçı hazırlıkları öncesinde  teknik ekiple görüşüp durumu değerlendiren ve futbolculara mesaj gönderen Mete, “Biz zirvede olup iyi futbol oynamalıyız. Geçen hafta olmadı ama önümüzdeki haftalarda havamızı yeniden yakalayacağımızdan eminim” ifadesini kullandı.

4 Maçta 12 Puan İsteği
Bu sözlerin yanı sıra Başkan Halim Mete’nin geleceğe yönelik değerlendirmeleri de hayli ilgi çekti. Gelecek 4 hafta ile ilgili beklentilerini aktaran yeşil-mavililerin patronu, “4 maçtan 12 puan bekliyoruz” diye konuştu. Mete, sırasıyla ilk olarak Giresunspor ile İstanbul’da karşılayacağız. Bu bir avantaj. Tek üzüntüm seyircinin olmaması. Ardından zirve mücadelesi veren Alay ile sahamızda karşılaşacağız. Gaziantep Belediye ile oynayacağımız deplasman maçından sonra Rize’de K. Erciyesspor’u konuk edeceğiz. Önümüzdeki 4 haftada bir deplasman maçımız var” dedi.

‘Adım Adım İlerlemeli’
Bu avantajı en iyi şekilde kullanmak zorunda olduklarının da altını çizen yeşil-mavililerin başkanı Halim Mete, “En kısa sürede zirvedeki yerimizi alıp hedefimize adım adım ilerlemeliyiz. Geride kalan 4 maçta zirve mücadelesi veren Bolu ve Adana maçlarını kazanırken Hacettepe ve Samsunspor ile berabere kaldık. Bilhassa son maçımızda kendi sahamızda hiç hesapta olmayan bir beraberlik aldık. Şimdi yeni bir dörtlü seriye başlayacağız. Bu serideki avantajlarımızı kullanıp 4 maçtan 12 puanı hanemize yazdırmalıyız. Bunu yapacak olanda futbolcularımızdır” diye konuştu.