Hedef Süper Lige Çıkmak

Hedef Süper Lige Çıkmak
Rizesportif A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan, kısa sürede büyük işler başardıklarını belirterek, “Tüm zorluklar ekip ruhu sayesinde gerçekleşiyor. Hedefimiz ilk iki arasına girerek süper lige çıkmak” dedi

Bank Asya 1. lig’e Hacettepe beraberliği ile başlayan Ç.Rizespor’da şimdi heyecanla bir bekleyiş var. Yeni stat’ındaki ilk resmi maçını Pazar günü Boluspor ile oynayacak olan yeşil-mavililer galibiyete şartlandı.

Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan, “Rizespor yeni stat’ta, ilk resmi maçını Boluspor ile oynayacak. Ligdeki ilk galibiyetimizi almak arzusundayız. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımız bu önemli ve kritik maçta tribünleri doldurup takımlarını sonuna kadar desteklesin” dedi.

Ekip Ruhu Oluşturduk
Rizespor camiasını kenetlenmiş olarak gördüğünün altını çizen Rizesportif A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan, “Bu durum da bizi çok mutlu ediyor.Yeni stat ve yeni birtakım ile birlikte iyi bir hava yakaladık. Bu güzel atmosfer sürerse geçemeyeceğimiz engel yok diye düşünüyorum. Zaten sürmemesi içinde hiçbir neden yok. Rizespor için her şey yeni başladı” dedi. Tüm zorlukları ekip ruhu sayesinde geçtiklerini belirten Kalkavan, “Geçtiğimiz sezon yaşadığımız sıkıntılı ve stresli dönemi geçerken büyük zorluklar çektik. Ama yılmadan yolumuza sağlam adımlarla devam ettik.

Büyük Çaba Gösterdik
Hedefimiz Rizespor’u Türkiye’de örnek ve başarılı bir kulüp haline getirmek. Bunun içinde ortaklarımız ile birlikte büyük çaba gösteriyoruz. Rizespor’un kurulsallaşması için önemli adımlar atılıp büyük işler başarıldı.Bir çok iş aynı anda gerçekleştirildi. Rizespor’un iyi bir kadrosu var ve bunu oluşturmak için çok çaba sarf edildi. Genç ve tecrübeli oyuncularla birlikte başarıyı yakalayacağız. Taraftarımızın ve camiamızın desteği, motivasyon ve hırsla sahaya çıkarsak işimiz daha kolay olur. Rizespor ilk 2 arasına girerek süper lig’e çıkacaktır” diye konuştu.