Hediyem Kur'an Olsun Kampanyası Düzenleniyor

Hediyem Kur'an Olsun Kampanyası Düzenleniyor
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile başlatılan “Hediyem Kur'an Olsun” projesine Rize İl Müftülüğü de destek veriyor.

Rize İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi ile ortaklaşa yürüteceği proje çerçevesinde, ülkemizde ve İslam dünyasının dört bir köşesinde Kur'an'a ihtiyaç duyan kişi ve kurumlara farklı dillerde hazırlanan mealli Kur’anlar, bağışçılar yoluyla hediye edecek. 

Farklı dillerdeki mealli Kur'an nüshalarının, yurt dışında öncelikle Balkanlar ve Orta Asya ülkeleri olmak üzere Latin Amerika, Kafkaslar, Güney Asya, Afrika ve Ortadoğu'daki ilgili ülkelerde dağıtımı gerçekleştirilecek. Yurt içinde ise kurum ve kuruluşlara, taleplerini Vakfa ulaştırmaları halinde, proje dâhilinde Türkçe mealler gönderilecek.

Proje kapsamında hediye bağış yöntemleri;

Tüm Cami görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerine başvurarak imza ve makbuz karşılığı bağışta bulunulabilecek.

Bütün GSM operatörlerinden KURAN yazıp 4333'e SMS gönderildiğinde 12 TL tutarında bağış yapılmış olunacak.

www.hediyemkuranolsun.com web sayfasından hediye et butonu tıklanarak veya vakfın web sayfasından (www.diyanetvakfi.org.tr) online bağış bölümüne girilerek online bağış yöntemiyle kargo ücretleri dahil 12 TL bağış tutarı vakfın Hediyem Kur'an olsun ilgili hesabına yatırılabilecek.

En yakın Türkiye Diyanet Vakfı şube temsilciliklerine ve müftülüklere gidilerek Hediyem Kur'an Olsun Projesi için makbuz karşılığı bağışta bulunulabilecek.

Vakfın anlaşmalı olduğu Kurumsal Tahsilat Ekranı olan 9 banka (Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası, Akbank, Türkiye Finans, Kuveyt Türk, Albaraka Türk ve Garanti Bankası)'nın en yakın şubesine gidilerek bağışta bulunulabilir. İlgili bankalarda "Türkiye Diyanet Vakfı" hesabına hiçbir masraf yapılmadan, hesap numarası ve şube kodu verilmeden bağışta bulunulacak, sadece "Hediyem Kur'an Olsun" Projesi'ne bağışta bulunulduğu bilgisi ilgili görevliye hatırlatılması yeterli olacak.

Bu amaçla Hediyem Kur'an olsun projesine tüm vatandaşlarımızın katkısı beklenirken, yeryüzünde iyiliğin egemen olması için, insanlara maddi ve manevi destek olmak misyonu ile yola çıkan vakfa da desteklerin devamı istenildi.

img_9240-001.jpg