Hemşin SYDV 1 İşçi Alacak

Hemşin SYDV 1 İşçi Alacak
Hemşin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 1 adet yardımcı hizmet görevlisi alacak.

Rize’de Hemşin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), kurum dışı kamu işçi alımı ile 1 adet daimi işçi alımı gerçekleştirecek.

Yardımcı hizmet görevlisi alımına başvurular, 9 Aralık Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. Başvuruda bulunacak adayların son 1 yıl içerisinde Hemşin ilçesinde ikamet etmeleri gerekiyor. En az lise mezunu şartı aranan iş başvurusunda, şoförlük deneyim ve B sınıfı ehliyete sahip olmak ile 40 yaşını doldurmamış olmak şartı da bulunuyor.

Mülakat ise 12 Aralık Pazartesi günü Saat: 10.00’da Hemşin Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılacak.

Adaylar başvurularını kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı, sağlık raporu, B sınıfı ehliyet, son 1 yıl içerisinde Hemşin’de ikamet ettiğine dair Nüfus Müdürlüğünden belge ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmadığına dair belge ile birlikte Hemşin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.