Hemşin ve İkizdere Kaymakamı Göreve Başladı

Hemşin ve İkizdere Kaymakamı Göreve Başladı
İkizdere Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Muhammet Furkan Bektaş ile Hemşin Kaymakamlığına atanan Muhammed Akın, görevlerine başladı.

İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karaman Ermenek Kaymakamlığına atanmış, Meral’in yerine ise atama yapılmamıştı. 110. Dönem Niğde Kaymakam adayı iken Bakanlık emri ile “Kaymakam Refikliği” stajını yapmak üzere Trabzon İli Vakfıkebir ilçesinde görevlendirilen Muhammet Furkan Bektaş, görev süresini tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı onayı ile Rize’nin İkizdere ilçesinde kaymakam vekili olarak görevlendirildi.

Kaymakam Vekili Muhammet Furkan Bektaş, İkizdere’ye gelerek görevine başladı.

Bektaş, beraberinde, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karabük Vali Yardımcılığından Hemşin Kaymakamlığına atanan Muhammed Akın ile birlikte Vali Kemal Çeber’e ziyarette bulundu.

Vali Çeber, Kaymakamlara yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi. İlçe kaymakamları ise nazik kabulleri ve başarı dileklerinden dolayı Vali Çeber’e memnuniyetlerini ifade ettiler.

hemsin-ve-ikizdere-kaymakamlari-goreve-basladi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.