Hemşirenin Öldürüldüğü An - VİDEO

Hemşirenin Öldürüldüğü An - VİDEO
Trabzon'un Değirmendere mahallesinde dün akşam bir petrol istasyonu içinde yaşanan cinayet anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 21.30 sıralarında bir petrol istasyonu içerisinde M.Ö. (41) isimli bir şahıs, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu Trabzon Numune Hastanesi hemşirelerinden Server Güven'i (33) yaşanan kovalamaca sonunda göğsünden vurarak öldürdü. Cinayet anı saniye saniye petrol istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. Olay sonrası otomobiline binerek kaçan M.Ö. Trabzon-Rize karayolunda yaşanan kovalamacada yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan, 13 yıldır Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Server Güven'in 7-8 yıl önce bir evlilik yaptığı ve kısa süre sonra da bu evliliği sonlandırdığı öğrenilirken, Güven'in yaklaşık 6-7 yıldır da evli olan ve Trabzon'da bir Saç Ekim Merkezi'nde çalışan M.Ö. ile birlikte olduğu belirlendi.

Olay öncesi Server Güven'in, M.Ö. ile birlikte otomobille gittiği sırada otomobilin trafik nedeniyle durmasından faydalanarak önce otomobilin arka tarafına geçtiği ardından da arka kapıdan çıkarak kaçtığı belirlendi. M.Ö.'nün bu sırada kendisini takip ederek kovaladığı ve petrol istasyonu içerisinde silahla vurduktan sonra kafasındaki peruğu atarak kaçtığı tespit edildi.

trabzonda-cinayet.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/trabzonda-hemsire-olduruldu-21875.htm

https://www.olay53.com/haber/trabzonda-cinayet-21857.htm