Her Şey Rizelilerin Mutluluğu İçin!

Her Şey Rizelilerin Mutluluğu İçin!
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rizelilerin mutluluğu için çalışacaklarını belirterek," Asıl olan Rize'de yaşayan insanların mutlu olmasını sağlayacak bir düzenin oluşturulmasıdır." dedi

Prof. Dr. Kasap yoğun geçen programında, Tevfik İleri ve Yalı Caddesi Esnafını, Taşlıdere Çay Fabrikasından Zincirli Köprüye Kadar Olan Esnafları, Devlet Su İşleri Ambarını,   Belediye Bakım Onarım Atölyesini, İl Özel İdaresi ve Karayollarını, Aşkaleliler Derneğini, Kale Mahallesini, Halatçılar Mahallesini ve Kavaklı Mahallesini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Kasap'a İl Başkan Yardımcıları; Murat Artan, Savaş Tabak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Sadettin Türüt, Sinan Oğur, Sultan Uzun, Nurettin Toprak, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve çok  sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

21.20140222160011.jpg

Ziyaretlerinin asıl amcanın hem tanışmak hem de sorunları yerinde tespit etmek olduğunu dile getiren Prof. Dr. Reşat Kasap, "Rize'mize geldikten sonra öncelikle bütün mahalleleri dolaşıyoruz. Dolaşırken sıkıntıları yerinde tespit etmek amacı ile mahalle sakinlerini dinliyoruz. Buradaki esas amaç öncelikle hem tanışmak hem de problemleri yerinde tespit etmektir." dedi

22.20140222160023.jpg

Rize ile ilgili sorunları iki başlık altında topladıklarını belirten Prof. Dr. Reşat Kasap, " Bunlardan bir tanesi fiziksel yapıyı oluşturan çalışmalar. Diğeri ise sosyo kültürel faaliyetler. Fiziksel yapıyı oluşturan çalışmalar zaten belediye tarafından yapılması gereken faaliyetlerdir.  Bunun dışında bizim için Rize ile ilgili sosyo kültürel faaliyetler çok önemlidir.  Özellikle kadınlarımıza yönelik faaliyetlerdir Bunun için de Rize'ye  kadın kültür merkezi yapmayı düşünüyoruz. Gençlere ve yaşlılara yönelik faaliyetlere önem veriyoruz. Burada asıl olan Rize'de yaşayan insanların mutlu olmasını sağlayacak bir düzenin oluşturulmasıdır. Bunun içinde yapılması gerekenlerden bir tanesi de trafik düzenidir. Bu manada ulaşım ana planını gerçekleştireceğiz. Ulaşım ana planı çerçevesinde yapacaklarımız daha çok güney çevre yolunun tamamlanması noktasında kendini gösterecektir. Yapacağımız projeleri önümüzdeki günlerde teşkilatımızla birlikte size daha detaylı bir şekilde sunacağız." diyerek Kale Mahallesi sakinlerin sorunlarını dinleyerek not aldı.

ee.20140222160116.jpg