Herkes haddini bilecek

Herkes haddini bilecek
Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’a ateş püskürdü ve görevden alınması için siyasilere çağrıda bulundu.

Çayda Sabah programına katılan Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz'a ateş püskürdü.

Çaykur Rizespor'un Rize'de Samsunspor ile karşılaştığı maçı izlemek için stada gittiğinde stada girişte gördüğü muameleyi anlatan Başkan Çolak Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’ı hedef göstererek Rize Milletvekillerine seslendi ve "O adamı değiştirin" dedi.

Başkan Çolak, konuşmasında "benim yıllarım sporla geçti, futbol oynamakla, idarecilik, kulüp başkanlığı, antrenörlük yaptım, Rizespor için koşturdum, cebimden para verdim. Kalkandere’deki gençlere maç için bilet aldım, kırarlar diye kimsenin araba vermediği zamanlarda çekinmedim otobüs tuttum. Rizespor peşinde saçımı ağarttım, küfürler yedim, ama artık protesto ediyorum maça gitmiyorum" dedi.

Çolak, Ömer Yılmaz'ı hedef göstermesine gerekçe olarak Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasında şahsına yapılan davranışı göstererek "bileti olmadığı için içeri alınmadığını" sonra ismini bilmediği Rize Yatırım A.Ş.'den bir yöneticinin "diğerleri girdi başkanda girsin" diyerek büyük bir terbiyesizlik yaptığını ifade ederek Madenli Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu’nun da aynı olayla karşılaştığını ve Gençlik Spor İl Müdürü'nün "alın 50 Bin lirasını verin bileti" dediğini belirtti.

Çolak, burada Rizespor yönetiminin kusuru bulunmadığını ifade etti ve İl Müdürü Yılmaz'a seslenerek "Sen Kalkandere Belediye Başkanı'na, Başkan senin stadda yerin burasıdır, 2-3 milyar borçlusun dedin mi ki alın ondan 50 bin lira verin biletini diyorsun. Sen kimsin" diyerek sert tepki gösterdi.

Çolak, Yılmaz'ın görevden alınması gerektiğini belirttiği konuşmasında kendisinin haricinde Madenli Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu'nun da aynı akıbetle karşılaşmasına da tepki göstererek stada alınmayan Tüylüoğlu'nun Rizespor'da genel sekreterlik yapmış, Rizespor için sıkıntı çekmiş ve tırnaklarını kazıyarak 250 milyarlık bilet satışı gerçekleştirmiş olduğunu söyledi ve konuşmasında kendisine ve Tüylüoğlu'na yapılan bu davranışın terbiyesizlikten başka bir şey olmadığını ifade ederek Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz'ın bir an önce görevden alınması gerektiğini dile getirdi.

Çolak, "Ömer Yılmaz o koltukta oturmayacak. Açık konuşuyorum milletvekillerine de söylüyorum, o adamı değiştirin, o kulüp Rizespordur, Ahmet’in Mehmet’in değildir" sözleriyle tepkisini dile getirdi.