Herşey Daha Kaliteli Türk Çayı İçin

Herşey Daha Kaliteli Türk Çayı İçin
ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Türk çayının daha kaliteli hale gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

Sütlüoğlu, Rize Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul ederek, devam eden ikinci sürgün yaş çay kampanyası ve ÇAYKUR'un yeni yatırım ile çalışma alanları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

TÜRK ÇAYININ ÖNÜ AÇILACAK

Sütlüoğlu, Türk çayının önünü açacak projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını belirterek, ''ÇAYKUR Ziraat Araştırma Enstitüsünde yeni teknoloji laboratuvarımız ve minyatür çay fabrikamızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yakın bir tarihte bu çalışmalarımızı tamamlayarak üçüncü sürgün çay kampanyasına yetiştirmeyi hedefliyoruz. Türk çayının daha kaliteli hale gelmesi için çalışıyoruz. Bunun için bahçeden bardağa kadar herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini istiyoruz'' dedi.

YAŞ ÇAYIN ÖDEMELERİ RAMAZAN BAŞLAMADAN BİTECEK

Yaş çay bedellerinin ödenmeye devam ettiğini kaydeden Sütlüoğlu, ''Müstahsilimize herhangi bir gecikmeye mahal vermeden ödemelerini yapıyoruz. Ramazan ayına girmeden birinci sürgün ödemelerini tamamlamış olacağız. Budama bedelleri ise ağustos ayı içerisinde ödenecek'' diye konuştu.

1.20110727200205..jpg

RİSİAD ÇAYKUR'UN YANINDA

Külünkoğlu ise ÇAYKUR'un yeni bir yapılanmaya girdiğini ifade ederek, ''ÇAYKUR'da başlatılan yenileme, üründe kalite ve teknolojik gelişmeler kurumu dünyaya adapte etme çalışmaları, üreticimizin geleceğine yönelik önemli çalışmalardır. RİSİAD olarak her zaman ÇAYKUR'un bölgemize ve insanımıza, çayımızın geleceğine yönelik kalıcı çalışmalarda hep yanında olduk, bundan böyle de hep yanında olacağız'' değerlendirmesinde bulundu.