Herşey Rizeli Vatandaşlarımız İçin, Rizemiz İçin...

Herşey Rizeli Vatandaşlarımız İçin, Rizemiz İçin...
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürü Murat Öztürk'e gerçekleştirdiği ziyarette "Rize'ye kazandırılan bölge müdürlükleri Rizeli vatandaşlarımızın daha rahat hizmet almasını sağlayacaktır." dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ile birlikte Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürü Murat Öztürk ile bir araya gelen Karal, daha önce Trabzon'a bağlı olarak faaliyet gösteren Rize Ziraat Bankası ve şubelerinin artık Trabzon Sürmene'den Artvin'e kadar Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğüne bağlandığını söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.

murat-ozturk-hasan-karal.jpg

Konu ile ilgili olarak daha önce 'Rizemize kazandırdığımız Milli Parklar Bölge Müdürlüğünün ardından artık Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasının da Rize Bölge Müdürlüğünü ilimize kazandırmış bulunmaktayız. Bölgenin evladı olarak ihtiyaçlarımızı biliyor ve doğru hedefler noktasında ilerliyoruz. Rizemiz her zaman ifade ettiğimiz gibi daha iyisini hak ediyor. İnanıyorum ki kazanılan bu yeni müdürlükler Rizeli vatandaşlarımızın daha rahat hizmet almasını sağlayacaktır. Rizeli vatandaşlarımız için, Rizemiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz' açıklamasını yaptığını hatırlatan Karal, Rizemiz için en iyisini yapmaya çalıştık ve çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

hakan-gultekin-murat-ozturk-hasan-karal.jpg