Hikmet Ayar Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hikmet Ayar Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret edip görüş ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

Ayar, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı’nın eşliğinde Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Selamet, Bulutlu, İslahiye, Başköy ve Gürgen köylerini ziyaret etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ayar, Ak Parti iktidarları döneminde köylere büyük yatırımlar yapıldığını özellikle KÖYDES projeleri kapsamında içme suyu, altyapı ve yol çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirtti.

25-003.jpg

7 Haziran genel seçimlerinin önemli bir yere sahip olduğunu belirten Ayar, Türkiye’nin 2023 vizyonuna devam etmesi için bütün güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini, Rize’yi gelişen ve büyüyen Türkiye’ye ayak uyduracaklarını söyledi. Vatandaşların kendilerine olan desteğinin büyük olduğunu vurgulayan Ayar, Ak Parti’nin insanı merkeze alan anlayışıyla hizmet yolunda olmaya devam edeceklerini belirtti.

hikmet-ayar-koy-ziyaretlerine-devam-ediyor.jpghikmet-ayar-koy-ziyaretlerine-devam-ediyor1.jpg