Hikmet Ayar'dan Rizespor Taraftarına Çağrı

Hikmet Ayar'dan Rizespor Taraftarına Çağrı
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, Rizespor taraftarına çağrıda bulunarak bugün oynanacak Sivasspor karşılaşmasında tribünleri doldurmalarını istedi.

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, Spor Toto Süper Ligin 24. Haftasında bugün (Cumartesi günü) Rize Yeni Şehir Stadında saat:16.00’da oynanacak olan Rizespor – Medicana Sivasspor maçı öncesi Yeşil Mavili taraftarlara çağrıda bulunarak “Yeşil Mavili Formayla Hayden Maça” dedi. Ayar, bu çağrısını şehirdeki bilboardlar üzerinden de yaparak Rizespor’a gönül vermiş taraftarlarla Rizespor sevdalılarının Rize Yeni Şehir Stadını doldurmalarını istedi.

Rizespor’un kümede kalma yolunda özellikle Rize’deki maçların final maçı olduğunu ve bu maçların mutlak ama mutlak kazanılması gereken maçlar olduğunu kaydeden Ayar, Yeşil Mavililerin bu karşılaşmalarında taraftarının gücüne her zamankinden daha çok ihtiyacı bulunduğunu ifade ederek, sıralamada hemen üzerimizde yer alan Sivasspor’u stadı dolduracak ve desteğini esirgemeyecek taraftarımızın da desteğiyle mağlup edeceğimize inandığını belirtti.

hikmet-ayardan-rizespor-taraftarina-cagri.jpg

Ayar, Yeşil Mavili taraftarların stadı doldurmak ve desteğini tam anlamıyla takıma vermek için bu zorlu süreçte hiçbir bahanelerinin bulunmaması gerektiğini özellikle kaydederek, “Takıma sahip çıkmak lazım. Şehir olarak, taraftar olarak bir bütün olmalı ve Rizespor’a sahip çıkmak lazım. Artık Rizespor taraftarı hiçbir bahaneye sığınmama Sivasspor maçında tribünleri doldurmalı. Birlik ve beraberlik içinde sezonu bitirmeliyiz. Bu nedenle taraftarlarımız artık tribünleri doldursun. Rizespor’a gönül vermiş, Rizespor sevdalısı bütün taraftarlarımızı Rizespor’a destek olmaları için  Rizespor – Sivasspor maçına davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Rizespor, Cumartesi günü (bugün) saat: 16.00’da Rize Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan Medicana Sivasspor karşılaşması önce 22 puanla 15. sırada yer alırken, Sivasspor ise 24 puanla 14. sırada bulunuyor.

hikmet-ayardan-rizespor-taraftarina-cagri-1.jpg