Hikmet Karaman: Bundan Kimse Şüphe Duymasın

Hikmet Karaman: Bundan Kimse Şüphe Duymasın
Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın maç sonu açıklamaları şöyle:

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-0 mağlup olan Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, iki tane girilen net gol posizyonunu değerlendirebilseydik ilk yarı farklı skorla tamamlanabilirdi dedi ve kaybedilen puana rağmen aradaki puan farkını koruyacaklarını ekledi

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, maç sonu değerlendirmesinde, “İki tane girdiğimiz net pozisyonumuz var. Değerlendirebilsek ilk devre farklı oyun skoru olabilirdi. İkinci yarı golü yedik. Golü yedikten sonra penaltı, Obraniak bizim önemli oyuncumuz. Bundan önceki maçlarda müthiş maçlar sergiledi ama böyle maçlarda kritik maçlarda, 1-1'i yakalamak çok önemli. Penaltıda da rakip takımın bütün oyuncuları yerdeydi. Bizim penaltıyı kaçırmamız onları motive, etti daha çok diriltti. Nihayetinde maçı kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Ama 4 puan da öndeyiz bu puan farkını da koruyacağız, bundan kimse şüphe duymasın" dedi.

rizespor-teknik-direktoru-hikmet-karaman.jpg