Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımda önemli eksikliklerin bulunduğunu belirten MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Daha 3. dakikada yediğimiz gol bütün düşünceleri oyun planını değiştiriyor. Rizespor iyi bir kadroya sahip. Daha 3. dakika 1-0 öndeler, oyunu riske edeceksiniz, hücum oynayacaksınız, arkada açıklar vereceksiniz. Bütün bunlara rağmen iyi pres yaptık. Golden sonra bayağı baskılı oynadık. Hücum yönümüzü daha fazla geliştirmemiz lazım. İlk devreye 1-1 gitmek avantajdı. 3 tane pozisyonumuz var. Bunlar yeterli değil, güzel olan bir şey var, ikinci yarı Ankaragücü takımı oyunun 45 ile 75 arasında iyi pres yaptı. Son 10 dakika rakibimiz oyunu kontrol etse de yine de oyunumuzu devam ettirdik. Bizim hücum yönümüzü, opsiyonlarımızı çoğaltmamız gerekiyor. Mutlaka geliştireceğiz. Kulübede bekleyen bazı oyuncuların fiziksel kapasitelerini artırıp bu takımın önemli isimleri haline getireceğiz. Önümüzde Hatayspor maçı var, oradan 3 puan almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Hikmet Karaman: "Önümüzdeki Hatayspor maçından 3 puan almak istiyoruz"

Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Önümüzde Hatayspor maçı var, oradan 3 puan almak istiyoruz" dedi.
- Yorumlar 4
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




1/20
Başkan Metin: "Rize'de 30 Yıldır Konuşulan İşler Yapılıyor"
Rize'de Binalar Boşalınca Acı Gerçek Ortaya Çıktı
Fenerbahçe Kafilesi Trabzon’da
Çaykur Rizespor - Demir Grup Sivasspor Maçından Kareler
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Olay53.com | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0537 617 89 89
Tel : 0537 617 89 89