Hikmet Karaman ve Giray Bulak Maçı Değerlendirdi

Hikmet Karaman ve Giray Bulak Maçı Değerlendirdi
Çaykur Rizespor'un Adana Demirspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

TFF 1. Lig'in 2. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadında oynanan karşılaşmayı konuk ekip Çaykur Rizespor 3-1 kazandı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman "Deplasmanda 3-1 kazanmak çok güzel. Biz ait olduğumuz yere dönmek istiyoruz. Geri dönerken de hazır bir takım olarak orada devam etmek istiyoruz" derken, Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak "Nasıl kaybettiğimizi biliyoruz. Sorun veya sorunlu arayacak değiliz. Sorunlarımızın ne olduğunu ve nasıl aşacağımızı biliyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman hava koşullarına rağmen iki takım oyuncularını tempolarından ötürü tebrik etti. 

Galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman, "Zaman zaman oyun içerisinde bizim üstün olduğumuz, Adana Demirspor'un daha çok topa sahip olduğu bölümler var. Biz üstüne koyarak gelmek istiyoruz. Deplasmanda 3-1 kazanmak çok güzel. Biz ait olduğumuz yere dönmek istiyoruz. Geri dönerken de hazır bir takım olarak orada devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, her maç performanslarını geliştirmek istediklerini aktararak, "Maçta iyi yanlarımız da var eksik yanlarımız da var. Her maç bize bir şey öğretecek. Bu öğrendiklerimizi hafta içi çalışarak, geliştirip diğer müsabakaya çıkıp orada performansımızı üste çekip tekrar gelişmeye devam ederek, maçlarımıza hazırlanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

TFF 1. Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'a 3-1 yenilen Adana Demirspor'da teknik direktör Giray Bulak, "Nasıl kaybettiğimizi biliyoruz. Sorun veya sorunlu arayacak değiliz. Sorunlarımızın ne olduğunu ve nasıl aşacağımızı biliyoruz." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bulak, taraftara desteğinden dolayı teşekkür etti.

Çaykur Rizespor takımını galibiyetlerinden dolayı tebrik eden Bulak, şunları kaydetti: "Nasıl kaybettiğimizi biliyoruz. Sorun veya sorunlu arayacak değiliz. Sorunlarımızın ne olduğunu ve nasıl aşacağımızı biliyoruz. Yeni bir takımız. Oyunun genelinde bizi üzecek bir durumdan bahsedemeyiz. Oyuncum son dakikaya kadar mücadele etti. Oyuncu transfer etmesek bile içimizde bunu çözmeye çalışacağız. Bu maç 3 puan için önemliydi ama ligin başında olması, en azından bize tedbir açısından bir zaman tanıyacaktır. Biz bu maçları telafi ederiz."