Hikmet Karaman'a Göre Yenilginin En Büyük Sebebi

Hikmet Karaman'a Göre Yenilginin En Büyük Sebebi
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a deplasmanda 2-0 yenilen Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, aldıkları yenilgide bireysel hataların etkili olduğunu söyledi.

Galatasaray karşısında özellikle ilk yarıda etkisiz kaldıklarını belirten Hikmet Karaman, "İlk 45 dakika çok kötüydük, ilk 15 dakikada Galatasaray iyiydi. Aslında 7. dakikada yediğimiz golde Orhan kaymasa böyle olmayacaktı. İkinci yediğimiz golde de bireysel bir hata yaptık. İkinci yarıdaki oyundan memnun olabiliriz, pozisyonlarımız var. Sercan ile 2-1'i bulsaydık skoru değiştirebilirdik. 2 stoperimiz yok, orta sahadaki oyuncularımızı stoperde oynattık. Sıkıntılı bir maça çıktı ve kaybettik. Galatasaray karşısında ikinci yarıda sergilediğimiz performansın üstüne koyarak devam etmeliyiz" dedi.

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-0 yenildikleri Galatasaray karşılaşması sonrası düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray'ın etkili oynadığını belirterek, "7. dakikada golü yedik. O pozisyonda oyuncumuzun ayağı kaymasa pozisyon vermeyebilirdik. İlk 20 dakikada onlar çok etkili oynadılar. 43. dakikada gol asistini biz yapıp içeriye 2-0 mağlup girdik. İkinci yarı fena oynamadık. Rakibe fazla pozisyon vermedik ama maçı kaybettik" dedi.

Karaman, sarı-kırmızılı oyuncu Burak'a da geçmiş olsun dileklerini iletti.