Hikmet Karaman'dan İstifa Sinyali

Hikmet Karaman'dan İstifa Sinyali
Gençlerbirliği'ne Ankara'da 1-0 mağlup olarak kümede kalma şansını zora sokan Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Ortada bir başarısızlık varsa teknik direktör olarak üstleneceğiz. Değerlendireceğiz." açıklamasında bulunarak istifa sinyali verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kümede kalmak için kazanmaları gereken bir maçı yitirdiklerini dile getirdi.

Karaman, önemli bir fırsatı değerlendiremediklerini anlatarak, şunları kaydetti: "Maç kaybettikçe moral ve motivasyon da kaybediyorsunuz. İlk yarı çok pozisyon yoktu. İkinci yarıda Aydın sağ ayağıyla mükemmel vurdu ve gol oldu. Kornerden yakaladığımız pozisyonda top direkten dönmese ve golü bulsak, bir puan önemli olacaktı. Camia adına hem şanssızlık hem de başarısızlık... Ortada bir başarısızlık varsa teknik direktör olarak üstleneceğiz. Değerlendireceğiz."

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettikleri maçta kötü oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Özat, "İlk defa kötü oynayarak kazandık. Lig bazen dengesini buluyor. Bazen de kötü oynarken kazanıyorsun." dedi.

Kadro seçimi ve oyuncu değişiklikleri konusunda kendisini hatalı gördüğünü belirten Özat, "Değişikliklerle ikinci golü bulmalıydık. Kendimi hatalı görüyorum ama yaptığımız değişikliklerde giren oyuncuların da katkı vermesi gerekiyor. Oyuna sonradan giren futbolcu daha fazla katkı sunmak zorunda." ifadelerini kullandı.

Ligde kalan 10 maçlarının 5'ini sahalarında oynayacaklarını aktaran Özat, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, ellerinden geleni yapıyorlar. Alabileceğimiz kadar puan toplayacağız. Umarım bu galibiyet, oyuncularımızda rehavete neden olmaz. Üst sıraları hedeflemek için çok daha fazla mücadele etmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.