Hıncal Uluç'tan İzmir'deki Rize Standında Horon Show

Hıncal Uluç'tan İzmir'deki Rize Standında Horon Show
Gazeteci yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, 12. Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuar’ında kurulan Rize Standına ziyarette bulundu.

İzmir’de 6 Aralık’ta başlayan ve 9 Aralık’ta sona erecek 12. Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuar’ında Rize standı ilgi görmeye devam ediyor. Rize’de görev yapmış eski vali ve kaymakamların da ziyarette bulunduğu standa Türkiye’nin ünlü isimleri de ilgi gösteriyor.

Türkiye’nin yakından tanıdığı spor yorumcusu usta isim Hıncal Uluç, fuarda Rize standını ziyaret ederek Rize Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ile bir süre görüştükten sonra tulum eşliğinde horon oynadı. Uluç’un horon performansı beğeni topladı.

Kopuz, ziyaret sonunda Uluç’a hediye takdiminde bulundu.

hincal-uluc,-12.-uluslararasi-travel-turkey-izmir-turizm-fuar’inda-kurulan-rize-standina-ziyarette-bulundu-(1).jpghincal-uluc,-12.-uluslararasi-travel-turkey-izmir-turizm-fuar’inda-kurulan-rize-standina-ziyarette-bulundu-(2).jpghincal-uluc,-12.-uluslararasi-travel-turkey-izmir-turizm-fuar’inda-kurulan-rize-standina-ziyarette-bulundu-(3).jpghincal-uluc,-12.-uluslararasi-travel-turkey-izmir-turizm-fuar’inda-kurulan-rize-standina-ziyarette-bulundu-(4).jpg