Hizmet İş Rize'de Mehmet Alaca 5. Kez Başkan Seçildi

Hizmet İş Rize'de Mehmet Alaca 5. Kez Başkan Seçildi
Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi Başkanı Mehmet Alaca, 5. kez Şube Başkanlığına seçildi.

Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da katılımıyla Ramada Otel’de gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Mehmet Alaca’nın başkanlığındaki tek liste ile gidilen seçimde Başkan Alaca, 5. Kez güven tazeledi ve 4 yıllığına yeniden başkan seçildi. Alaca’nın yardımcılığını ise Ercan Demir ve Ahmet Halis Karabiber yapacak.

Genel Kurula, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Rize Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Genç ve Mehmet Yoldaş, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi Av. Harun Mertoğlu, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Av. Ali İmran Büyük, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, HAK-İŞ Trabzon İl Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, sendikaların Rize Şube ve İl Başkanları, komite başkanları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin Rize temsilcileri, delegeler ve basın mensupları katıldı.

hak-is-genel-baskani-mahmut-arslan-ramada-otelde-duzenlenen-hizmet-is-sendikasi-rize-subesi-5-olagan-genel-kurulunda-2-001.jpghak-is-genel-baskani-mahmut-arslan-ramada-otelde-duzenlenen-hizmet-is-sendikasi-rize-subesi-5-olagan-genel-kurulunda-4-002.jpghak-is-genel-baskani-mahmut-arslan-ramada-otelde-duzenlenen-hizmet-is-sendikasi-rize-subesi-5-olagan-genel-kurulunda-3-002.jpghak-is-genel-baskani-mahmut-arslan-ramada-otelde-duzenlenen-hizmet-is-sendikasi-rize-subesi-5-olagan-genel-kurulunda-5-001.jpghak-is-genel-baskani-mahmut-arslan-ramada-otelde-duzenlenen-hizmet-is-sendikasi-rize-subesi-5-olagan-genel-kurulunda-6-001.jpgzavendikli-kurban-bayrami-011.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum