Hizmette Sıfırcı Hoca’nın Kurtuluş Reçetesi FETÖ İftirası

Hizmette Sıfırcı Hoca’nın Kurtuluş Reçetesi FETÖ İftirası
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, teleferik projesinin ihale aşamasına geldiğin iifade ettiği açıklamasında eleştirilere tahammül edemediğini kendisini eleştiren basına iftirada bulunarak, basını FETÖcülükle suçladı.

Rize Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada teleferik projesinin ihale aşamasına geldiği ifade edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketinin belediyesinin pasif kalması nedeniyle eleştirilen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın eleştirilere tahammül edemediği yapılan yazılı açıklamada bir kez daha ortaya çıktı.

BÜYÜK UMUTLARLA SEÇİLDİ, UMUTLAR SUYA DÜŞTÜ

Büyük umutlarla Rize Belediye Başkanı seçilen ancak görev sürecindeki faaliyetleriyle büyük hayal kırıklığına neden olduğundan vatandaşların tepkisini çeken Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, başarısızlığını örtmek için kendini eleştiren basını FETÖ’cü ilan etti.

TELEFERİK PROJESİ NİHAYETİNDE İHALE AŞAMASINA GELMİŞ

Açıklamada, Rize Belediyesi tarafından projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Metro İstanbul A.Ş’ye yaptırıldığı kaydedilen Teleferik Projesi’nin ihale aşamasına geldiği ifade edilerek, Rize sahilinden Dağbaşı mevkiine yapılması düşünülen teleferik projesinin daha sonraki süreçte Isırlık mevkiinde yapılacak olan “Isırlık Kent Ormanı ve Mesire alanı” olarak düşünülen alana uzatılacak şekilde tasarlandığı ifade edildi.

RİZE HİZMETTE KOMŞU İLLERE GÖRE NAL TOPLUYOR, BAŞKAN KASAP İFTİRA ATILIYOR BANA DİYOR

Aynı açıklamada Belediye Başkanı Kasap’ın da ifadelerine yer verilirken, komşu iller proje üzerine proje tamamlayıp, belediyeler yatırımlarda ön plana çıkarken Rize’de On Numaralı Projelerden henüz 1 tanesi dahi bitmezken ve Başkan Kasap’ın kalan 2,5 yıllık görev süresinde de bu projelerden 1 tanesinin dahi bitmesi imkansız gibi gözükürken; Başkan Kasap, şehirle ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ve iftiraya uğradığını ifade etti.

SIFIRCI HOCA KASAP’TAN KENDİSİNİ ELEŞTİREN BASIN’A FETÖ İFTİRASI

Kasap’ın kısa bir süre önce teleferik projesi ile ilgili yaptığı ve teleferik projesinin kendi döneminde sona ermeyeceğine vurgu yaptığı açıklamalarının haber yapılması nedeniyle Başkan Kasap, o haberleri “teleferik projesinin durdurulduğu” şeklinde algılayıp, bugün yaptığı yazılı açıklamasında “Bir takım kişiler teleferik projemizin durdurulduğu yalanı ile kamu oyunu yanıltmaya çalıştı. Hemşehrilerimden ricam belediyemizle ilgili bizden duymadıklarına ve dedikodulara itibar etmemeleridir. Biz var gücümüzle hem günlük işlerimizi yaparken hem de Rize’nin önünü açacak projeleri yürütüyoruz. ’10 Numara Projelerimiz”den 7 tanesine başlamış bulunmaktayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi Rize’ye hizmet yapmakta zayıf kalmakla eleştirilen ve Belediye Başkanlığı öncesinde Gazi Üniversitesi’nde akademisyen olduğundan “hizmette sıfırcı Hoca” lakabı takılan Başkan Kasap, eleştirileri iftira olarak kabul edip, kendisini eleştiren basın mensuplarını da FETÖ’cü ilan ettiği açıklamasında, “Bu iftiraları yapanların ya FETÖ’cü artıkları yada siyasi ikbal arayanların olabileceğini ifade ederek, biz Allah rızası için çalışıyoruz. Halkımızdan tek beklediğimiz dualarıdır” dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Başkan Kasap Teleferikten Ümidini Kesti