Holosko İlk Maçta Oynayacak mı?

Holosko İlk Maçta Oynayacak mı?
Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş'tan kiralık alınan Holosko'nun Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacağını açıkladı.

Milli maç arası dolayısıyla 6 Eylül'de Trabzonspor ile hazırlık maçına çıkacak Ç.Rizespor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Süper Ligin açılış karşılaşmasında Beşiktaş'tan kiralanan Holosko'nun kadroya alınacağını ancak Holosko'nun son durumuna göre oynatıp oynatmayacağına karar vereceğini söyledi.

.Yeni transfer edilen Filip Holosko’yu Cuma günkü maçta kadroya alabileceğini söyleyen Özdilek, “Durumuna bakacağız, eğer hazırsa oynatabilirim de. Ama kadromuzda olacak. Henüz transfer bitmedi. Takıma katkı sağlayacak isimleri bakıyoruz. 6 Eylül bitmeden transfer bitmez. Gidecek oyuncumuz yok. Şu an 25 kişi ile devam edeceğiz. Ama bu 26 olabilir. Buna bakacağız. 6 Eylül'de Trabzonspor ile hazırlık maçımız olacak. Milli takım arasını değerlendireceğiz. Bizimde milli takıma gidecek oyuncularımız var. Milli takımlar araları bazen takımlara çok yaramıyor. Ama bazı takımlara ise sakatlıklar anlamında faydalı olabiliyor. Hiçbir takım sezona başlarken yüzde yüz hazır olamıyor. Takımda savunma anlamında eksiğimiz yok. Geçen yıl ekibimiz kolay gol yiyen bir takım görüntüsü veriyordu. Bunu kapattığımıza inanıyorum. Forvette de daha çok gol pozisyonu üretmeye çalışacağız. Geçen yıl çok sakatlıklar yaşandı. Bu sezon sakatlıkların yaşanmamasını ümit ediyoruz. Takımda farklı alternatiflerimiz var. Gol yollarında daha üretken olacağız” ifadelerini kullandı.