HÜDA PAR Trabzon İl Teşkilatından Provakatörlere Kınama

HÜDA PAR Trabzon İl Teşkilatından Provakatörlere Kınama
HÜDA PAR Trabzon İl Teşkilatı geçtiğimiz günlerde Trabzon’da parti tanıtım standları üzerinden yapılmak istenen provokasyonu kınadı. Açıklamayı il teşkilatı adına Trabzon Temsilcisi Rıdvan Yıldırım yaptı.

HÜDA PAR Trabzon Temsilcisi Rıdvan Yıldırım, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Ülkemizdeki diğer partiler gibi, biz de HÜDA PAR olarak memleketin her yanında partimizin tanıtım standını açıp, partimizin siyaset anlayışını ve memleketin sorunlarına yönelik çözüm önerilerini halkımıza anlatıyoruz. Yine Trabzon ilimizde açtığımız standımıza yönelik Zafer Partisi, İYİ Parti ve CHP’li yönetici ve milletvekillerinin de içinde yer aldığı kirli bir provokasyon ile karşılaştık. Gerçekleştirilen bu provokasyon tüm Trabzon halkına mâl edilmeye çalışılarak kirli bir algı oluşturulmak istendi. Bu provokasyon öncesi Trabzon halkının standımıza gösterdiği teveccüh ve yaşanan saldırılar sonrası memleketin birçok yerinden parti genel merkezimizi ve bizi arayarak destek sunan Trabzonlu hemşerilerimiz göstermiştir ki, bu vandallar Trabzon halkını temsil etmiyor.” dedi.

Yıldırım açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Bu saldırıların talimatı aynı merkezden geliyor. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı destekleme kararı aldığımız günden beridir, gerek parti programımız gerekse de parti yetkililerimizin bazı açıklamaları çarpıtılarak, partimize yönelik sistemli bir karalama kampanyası başlatıldı. Partimizin duruşundan ve verdiği kararlardan ötürü halk nezdinde oluşan teveccühü kırmak ve kendi yaptığı kirli ittifakları örtbas etmek isteyen bu şahıslar bilmelidirler ki bize yapılan her saldırıda onlar kaybediyor, biz ise halkımız tarafından teveccüh görüyoruz.

HÜDA PAR olarak memleketin her yanında olduğu gibi Karadeniz illerinde de Trabzon’da da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımız ile bir araya gelecek, halkımızla kucaklaşacağız. Kesilmeye çalışılan sesimizi daha gür çıkaracağız. Parti lideri gibi değil, çete lideri gibi açıklama yapanların heveslerini kursaklarında bırakacak, uhuletle ve suhuletle partimizi anlatmaya devam edeceğiz.

Çünkü bu güruhun kazanmayı hayal ettiği seçim, milletimizin huzur ve barışından daha değerli değildir.”

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.