Hükümetten Flaş Karar! ÇAYKUR'un Kuru Çay Zammı İptal Edildi

Hükümetten Flaş Karar! ÇAYKUR'un Kuru Çay Zammı İptal Edildi
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası Çaykur açıklaması yaptı. Bozdağ, Çaykur'un kuru çaya yaptığı ve kamuoyunda büyük tepki çeken yüzde 20 zammın iptal edildiğini açıkladı.

Çaykur, geçtiğimiz günlerde çay fiyatlarına yüzde 20 oranında zam kararı almıştı. Alınan yüzde 20'lik zam kararı büyük tepki çekmişti. Bakanlar Kurulu zammın geri alınmasını kararlaştırıldığını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Çay fiyatlarına yüzde 20 oranında zam kararına ilişkin, "Bakanlar Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda yapılan yüzde 20 zammı geri alacaktır ve çay fiyatları zamsız şekliyle uygulanmaya devam edecektir." dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: "ÇAYKUR Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde çay fiyatlarına yüzde 20 oranında zam yapma kararı almıştı. Bakanlar Kurulumuz bu konuyu da ele aldı ve yüzde 20 yapılan zammın geri alınması kararlaştırıldı. Bu çerçevede ÇAYKUR Yönetim Kurulu, Bakanlar Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda yapılan yüzde 20 zammı geri alacaktır ve çay fiyatları zamsız  şekliyle bundan sonra uygulanmaya devam edecektir." dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Çaykur’dan Çay Fiyatlarına Yüzde 20 Zam