Hülya Avşar, taburcu oldu

Hülya Avşar, taburcu oldu
Uludağ'da snowboard yaparken ayağını kıran ünlü sanatçı Hülya Avşar, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Uludağ'daki İtalyan pistinde snowboard yaparken düşmesi sonucu sağ bacağındaki kaval kemiğinde iki kırık oluşan şarkıcı Hülya Avşar'a başarılı geçen bir operasyonun ardından platin takıldı.

Cumartesi gününden beri Bursa Acıbadem Hastanesi'nde tedavisi süren Hülya Avşar, bu sabah saatlerinde taburcu edildi. İşadamı Sadettin Saran'a ait özel otomobile ayakları uzatılarak bindirilen Avşar, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Neşeli olduğu gözlenen Hülya Avşar, snowboardı 2.5 yıldır yaptığını, bir arkadaşına hava atarken kaza geçirdiğini söyledi.

3 ay boyunca hiçbir şey yapamayacağını belirten Avşar, "1.5 ay sonra değnekleri bırakacağım. Zor bir yolculuk beni bekliyor. Ama buna da şükür. Spor yapmaya devam edeceğim. Snowboard yapacağım. Snowboardun bir suçu yok. Ben bir arkadaşıma hava atayım derken bunlar başıma geldi. Keyifli bir spor, sadece zıplama kısmında iyi olmadığımı anladım" dedi.

Tedavi gördüğü sırada birçok kişinin kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu ifade eden Avşar, "Başbakan'ımız Recep Tayyip Erdoğan da aradı. Başbakan'ımız zaten hiçbir zaman hiç kimseyi yalnız bırakmamıştır. Herkesin sıkıntısıyla detaylı bir şekilde ilgilendiği için aramaması mümkün değildi. Emine Hanım da moral verdi. Onlara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gazetecilerin, 'Kızınız neler hissetti?' sorusuna ise Avşar, "Hiçbir şey paylaşmadı. Zannedersem sıkıntılarını içine atıyor. Özledi ve ağladı sadece. Şunu anladım ki hava atmamak lazım" şeklinde konuştu.

Tedavi süresince güzel günler geçirdiğini anlatan Avşar, Acun Ilıcalı'nın programına canlı bağlandığında ise kendisini oradaymış gibi hissettiğini vurguladı.