Hurma Merkez Cami Artık 80 Metrekare Daha Geniş

Hurma Merkez Cami Artık 80 Metrekare Daha Geniş
Konyaaltı Belediyesi, Hurma Merkez Cami'ni yeni inşa ettiği binayla genişletti.

Konyaaltı Belediyesi, Hurma Merkez Cami'ni yeni inşa ettiği binayla genişletti. Şadırvanı da yenilenen cami, 60 metrekare alan ahşap gölgelikle kapatılarak güneş ve yağmura karşı korunaklı hale getirildi.

CAMİLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Camilere yönelik temizlik, bakım ve onarım gibi hizmetlerin belediye nezdinde aksatılmadan sürdürüldüğünü ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, günümüz ihtiyaçlarına cevap veremez durumda olan camilerde ise daha geniş ölçekte çalışmalar yaptıklarını söyledi. 1963 yılında inşa edilen Hurma Merkez Cami'nin bunlardan biri olduğunu dile getiren Başkan Böcek, " İlk olarak Hurma Merkez Cami avlusunda yer alan Hurma Mahalle Muhtarlığını, modern yapıda inşa ettiğimiz yeni hizmet binasına taşıdık. Böylece boşalan eski muhtarlık binasını yıkarak cami avlusunda yer kazandık. İnşa ettiğimiz 80 metrekare ek bina ile Hurma Merkez Cami'ni genişlettik. Bununla birlikte 60 metrekare açık alanı ahşap gölgelikle kapatarak, güneş ve yağmura karşı daha korunaklı hale getirdik. Şadırvanın yenilenmesi ve çevre düzenlemesi ile de çalışmamızı tamamladık" dedi.

VATANDAŞIN TALEBİNİ YERİNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

İlçe sınırları içinde yer alan 63 cami ve 46 okulda temizlik, bakım ve onarım gibi çalışmaları belli periyotlarla devam ettiren Konyaaltı Belediyesi bu çalışmaları yürütürken bölge sakinlerinin taleplerine de dikkate alıyor. Vatandaşın taleplerini yerinde çözmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak gerek ibadet yerlerine gerek ise eğitim kurumlarına yönelik bu tür çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Hurma Merkez Cami Artık 80 Metrekare Daha Geniş

Hurma Merkez Cami Artık 80 Metrekare Daha Geniş

Kaynak:IHA