Hüseyin Cimşir, A.Demirspor'da

Hüseyin Cimşir, A.Demirspor'da
Adana Demirspor, Bursaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan Trabzonsporlu eski futbolcu Hüseyin Cimşir ile anlaştı.

TFF 1.Lig'in yeni takımlarından Adana Demirspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Hüseyin Cimşir ile anlaştı. Trabzonspor'da futbola başlayan Hüseyin, Antalyaspor ve Bursaspor takımlarında görev yapmış, 2009-2010 sezonunda Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Adana Demirspor'un teknik direktörü Güvenç Kurtar, yaptığı açıklamada; ''Takımı en iyi yerlere taşıyacak futbolcularla ilgileniyoruz. Şampiyon kadromuzdan da oyuncular var. Görüştüğümüz isimler var. Çaykur Rizespor'un kalecisi Ramazan'ı kadromuza kattıktan sonra şimdi de eski Trabzonsporlu Hüseyin Cimşir ile anlaştık. Hüseyin'in tecrübesi ile takımdaki arkadaşlık seviyesini üst düzeye getirmek istiyoruz. Hüseyin'de en kısa zamanda Bolu kampına katılacak'' dedi.

Öte yandan, kamp çalışmalarını Karacasu'da sürdüren Adana Demirspor, önceki günü çift antrenmanla geçirdi. Sabah antrenmanına düz koşu yaparak başlayan Mavi-Lacivertli futbolcular, açma ve germe hareketlerinden sonra istasyon çalışması yaptılar. Futbolcular, yaklaşık iki saat süren antrenmanın son bölümünde yarı sahada maç yaptı. Güvenç Kurtar, çalışma sırasında futbolcularını sık sık uyardı.