Hüseyin Kalpar'dan İstifa Sinyali

Hüseyin Kalpar'dan İstifa Sinyali
Kayseri Erciyesspor kendi sahasında Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar istifa sinyalleri verdi.

Kayseri Erciyesspor kendi sahasında Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "İyi bir takımdık olmadı. 7 maç oynadık ve 4 puan aldık. Çok az puan aldık. Başkanımdan özür dileyerek kendisi ile görüşerek kararımı vereceğim. Büyük ihtimalle olumsuz olacak." sözleriyle istifa sinyalleri verdi.

Zorlu mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Çok zor geçmesini beklediğimiz bir maçtı. Gerçekten futbolcu arkadaşlarımız olağan üstü bir oyun ortaya koydular. Oynadığımız zorlu maçı 3 puan alarak bitirdik. Gol fazlasıyla lideriz ama ligin sonunda üst sıralarda olmak bizim için çok önemli. Çok güçlü bir takımımız var" dedi.

Erciyesspor'lu Emre Öztürk de "Galip gelmekten mutluyuz. Seriye devam etmek istiyoruz" dedi. Gohou ise, "Geçtiğimiz hafta ben sakat olduğum için oynamamıştım. Bu hafta takımın ileride daha etkili olabilmesi için çaba sarf ettim" diye konuştu.

HÜSEYİN KALPAR İSTİFA SİNYALİ VERDİ

İstifa sinyalleri veren Hüseyin Kalpar, "İyi bir takımdık olmadı. 7 maç oynadık ve 4 puan aldık. Çok az puan aldık. Başkanımdan özür dileyerek kendisi ile görüşerek kararımı vereceğim. Büyük ihtimalle olumsuz olacak. Yeni bir hava lazım. Hiç böyle bir puan almamıştım. Benim çalıştırdığım takım hırslı olurdu. Burada da öyle oluyordu ama gol atamıyoruz. Şu ana kadar iki gol attık ama bu bize uygun değil. Değişik bir hava belki takımı havaya kaldırır. Başkanla görüşeceğim ama olumlu olmayacak. Kısmet bu günmüş. İnanıyorum ki Göztepe bundan sonra daha başarılı bir grafik çizer" şeklinde konuştu.

Göztepeli Hamza ise "Hocamızın kararını biz burda öğrendik. Bundan sonra bizim üzerimize düşen, camiayı ayağa kaldırmak. Zor bir süreç ama bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum" diye kaydetti.

Göztepe'nin kalecisi Ferhat ise, "Tam anlamıyla dibe vurduk. Kariyerim boyunca ilk defa böyle bir başlangıç yapan takımın kalesinde oynuyorum. Her dibe vuruşun bir çıkışı olur. Formayı layık olduğu gibi sahada taşıyamadığımız için özür diliyoruz" dedi.