"HUZUR" Dolu Açıklama

"HUZUR" Dolu Açıklama
Rize'de dün meydana gelen 15 garsonun zehirlenme olayına Huzur Pide ve Kebap Salonu'ndan açıklama...

Rize merkez Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir lokantada dün meydana gelen ve 15 garsonun yedikleri pilavdan zehirlenmeleri üzerine aynı cadde üzerinde bulunan Huzur Pide ve Kebap Salonu'ndan yazılı açıklama geldi.

Huzur Pide ve Kebap Salonu tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

İlimizde dün meydana gelen ve bazı basın yayın organlarında yer alan haberde 15 garsonun yedikleri pilavdan zehirlendikleri belirtilmiş ve olayın Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir lokantada meydana geldiği beyan edilmişti. Müessesemizde aynı cadde üzerinde faaliyette bulunduğundan bazı art niyetli kişilerin, istenmeyen ve yaşanması arzu edilmeyen üzücü bu olayı firmamızla  bağdaşlaştırmak ve müessesemizi zan altında bırakmak istemeleri üzerine açıklamada bulunmak zorunda kaldık.

44 yıldır Rize'de müşterilerine sağlıklı, huzurlu ve nezih bir ortamda kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla hizmet etmeyi ilke edinen Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun dünkü olayla uzaktan yakından hiçbir alakasının bulunmadığının tüm kamuoyu tarafından bilinmesini ve Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun isminin bu olayla anılmamasını dileriz. HUZUR PİDE VE KEBAP SALONU / RİZE

huzur-pide-rize.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/rizede-15-garson-zehirlendi-18774.htm