İbrahim Türüt Sahayı Boş Bırakmıyor

İbrahim Türüt Sahayı Boş Bırakmıyor
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Türüt, seçim çalışmaları kapsamında sahayı boş bırakmıyor.

Ziyaret programları ile halk arasında yoğun teveccüh kazanan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi Rize Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Türüt, seçim çalışmaları kapsamında Ordu, Kaçkar, Çanakkale, Barış ve Cumhuriyet Caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla hasbihalde bulundu. Merkezdeki programının ardından Türüt, iftar sonrası Derepazarı ilçesini ziyaret ederek hemşehrileriyle çay sohbetinde bir araya geldi.

Sahadaki çalışmalar hakkındaki sorulara yanıt veren Türüt, “Allah’a şükürler olsun hemşehrilerimiz, sahada bizlere yoğun ilgi ve alaka gösteriyor. Gerek esnaf ziyaretlerinde gerekse birebir görüşmelerde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini belirtiyorlar. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Teveccühlerine lâyık olabilmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği istikamette elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-1.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-2.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-3.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-4.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-5.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-6.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-18.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-19.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-7.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-8.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-9.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-10.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-11.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-12.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-13.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-14.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-15.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-16.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-secim-calismalari-kapsaminda-sahayi-bos-birakmiyor-17.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
16 Yorum