İbrahim Üzülmez, Hikmet Karaman’ın Gerisinde Kaldı

İbrahim Üzülmez, Hikmet Karaman’ın Gerisinde Kaldı
Hikmet Karaman’ın ayrılmasıyla Çaykur Rizespor Teknik Direktörlüğüne getirilen İbrahim Üzülmez, puan olarak Karaman’ın gerisinde kaldı.

TFF 1. Ligin 7. Haftasında Elazığ’da Elazığspor’a 3-1 kaybeden Çaykur Rizespor, ligde üstü üste alınan başarısız sonuçların ardından  Hikmet Karaman ile yollarını ayırırken, teknik direktörlüğe de 2012-2013 sezonunda Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e yükselmesinde teknik direktör Mustafa Denizli'nin yardımcısı olarak katkı sağlayan İbrahim Üzülmez’i getirmişti. Ancak Üzülmez, Rize’de beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremezken, puan olarak da Hikmet Karaman’ın gerisinde kaldı.

Hikmet Karaman ile bu sezon TFF 1. Ligde 7 maça çıkan Çaykur Rizespor, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 13 puanı hanesine yazdırmış ve 1,857 puan ortalaması tutturmuştu.

8. Haftada Rize’de oynanan Çaykur Rizespor – Samsunspor karşılaşması ile Çaykur Rizespor serüvenine başlayan İbrahim Üzülmez, Rizespor’un başında çıktığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu 18 puan toplarken 1,8 puan ortalaması tutturabildi ve Karaman’ın gerisinde kaldı.

İbrahim Üzülmez ile deplasmanda ilk kez bugün Gaziantep'te oynanan ilk yarının son maçında kazanan Çaykur Rizespor, Üzülmez yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde deplasmanda TFF 2. Lig takımı Kahramanmaraşspor'a 1-0 mağlup olarak kupaya veda etmişti.